Diskusjon:Løvstakken

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg fjerner det helt ukjente såkalte alternative navnet «Lauvstakken». Jeg har bodd ved foten av Løvstakken i 20 år, og kan garantere at ingen bruker det navnet (jeg har aldri hørt det før). Blir det neste at Ulriken og Fløyen skal få de alternative navnene Ulrika og Fløya? Kissa 8. jan 2005 kl.17:25 (UTC)

Jeg er ikke helt sikker på den endringen, for det ser ut for meg som om Lauvstakken på et eller annet tidspunkt har blitt innført som et offisielt navn, muligens av Statens Kartverk. Det er også mulig at det er en overføring av navnet Lauvstakken fra en av grunnkretsene i Bergen. Jeg har ikke noe godt nok sted å slå opp, så jeg måtte bare basere meg på snutter jeg fant på internett. Det er noen få treff på Lauvstakken, og det kan virke som om noen har funnet den formen på kart. Helt ukjent kan det ikke være, ettersom det opptrer på nettet. Cnyborg 8. jan 2005 kl.17:37 (UTC)
Google gir bare to treff på norsk som refererer til fjellet, og den ene av av dem er wikipedia. Dersom «Lauvstakken» står på et kart fra Statens kartverk, håper jeg noen kan gi en nøyaktig referanse. Kissa 8. jan 2005 kl.17:44 (UTC)
På Bergen turlag sitt turkart så kalles hele fjellet for Løvstakken, mens Lauvstakken er navnet på et lite område i nordvest (rett sør for Ramnefjellet i Fyllingsdalen). Jeg har også sett at Løvstakken ble kalt for Solheimsfjellet på et eldre kart. Er det noe som burde vært med i artikkelen?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Løvstakken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 03:08 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Løvstakken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. apr. 2019 kl. 19:57 (CEST)[svar]