Diskusjon:Kulturpolitikk fram mot 2014

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 9. mars 2024, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Dette er feil navn på meldinga. Riktig navn er "Kulturpolitikk fram mot 2014", altså med "a". Jeg forsøkte å endre dette, men det ser ut til at det blei ei "løkke" eller hva det blir kalt. Kan noen fikse dette? Odd Eivind 3. mar 2009 kl. 10:04 (CET)

Endrer du en gang til blokkeres du. Hva om du migrerer til nn:Wikipedia? nsaa (disk) 5. jul 2009 kl. 00:02 (CEST)
Jaha, benekter du at meldingas navn er "Kulturpolitikk fram mot 2014"? Å oppgi navnet med "frem" er uleksikalsk, dette har ikke noe med språkstil å gjøre, men rett og slett med hva som er navnet på meldinga. Man endrer f.eks. ikke "Framtiden i våre hender" til "Fremtiden i våre hender" eller "Framtida i våre hender" fordi man liker dette bedre. Navnet på organisasjonen er "Framtiden i våre hender".
Kan noen stille dette tilbake til Kulturpolitikk fram mot 2014?
Jeg har nå bedt en annen administrator se på saken. Odd Eivind 6. jul 2009 kl. 06:35 (CEST)
De første årene het det faktisk Fremtiden i våre hender. Stifteren og nå avdøde Steinar Lem kalte det muntlig fremtiden helt til sin død. Det er helt riktig at man sjeldent omgjør egennavn på bokmål/riksmål og muligens meldingen bør ligge under fram. Så vidt jeg vet er Fremskrittspartiet eneste offisielle form på det partiet (sentralt), allikevel har nynorske medier alltid omtalt det som Framstegspartiet... Flott at du ber noen andre se på det. Det er riktig fremgangsmåte nå. nsaa (disk) 6. jul 2009 kl. 07:59 (CEST)
Bra at du streka gjennom, Nsaa. Jeg er sjøl for makelig til å skrive det jeg helst leser, jeg skriver mer eller mindre som jeg snakker - mye lettere. Detta språkmaset nærmer seg mer og mer regelrett mobbing, der andre som er som meg helst vil presse gjennom at det som de mener er den enaste rette. Tråkig! Hadde detta skjedd med religion, hadde det blitt kalla diskriminering.
At navn forvanskas og forvrenges er visst greit så lenge det bara kan kallas nynorsk eller samnorsk. Det er så jeg får løst te å skrive erkeriksmål bara for å støtte folka som det hele tida rakkas ned på her. HOLD OPP! De lar oss skrive som vi vil, la nå folka få bruke riksmål. Burjy 6. jul 2009 kl. 09:19 (CEST)
Jeg har bare kjapt kikket på dette (ikke helt tilbake fra ferie ennå ...), men det synes som om «Kulturpolitikk fram mot 2014» er hvor folk flest vil vente å finne denne artikkelen. Derav, per hovedregelen, skal denne artikkelen kunne flyttes. — the Sidhekin (d) 24. jul 2009 kl. 18:49 (CEST) Jeg vil tippe en slik flytting på sikt også er godt for husfreden, men hastig handling er sjelden det, så jeg avventer.
Ja, det var også mitt poeng. Fint om du kunne flytte den. Regelen burde være klar her! Odd Eivind 31. jul 2010 kl. 10:35 (CEST)
Ett års avventing var mer enn jeg hadde i tankene, men det ser fortsatt riktigst ut, og ingen har protestert, så okay – flyttet. :) — the Sidhekin (d) 1. aug 2010 kl. 11:10 (CEST)