Diskusjon:Krishna Bahadur Mahara

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mangler interwiki-tag[rediger kilde]

Artikkelen mangler Interwiki-lenker fordi jeg ikke har finni noen.

Dette uttrykker etter min (u)beskjedne mening at norsk wikipedia nå er bedre enn de andre Wikipediaene på leksikalske opplysninger om aktuell nepalesisk politikk.

Krishna Bahadur Mahara er den offisielle nr. 2 i maoistenes regjering (det Nasjonale Folkerådet) (som i følge eget utsagn behersker 75% av landet og anslagsvis 60% av befolkninga). Han har vært med i forhandlingsdelegasjonene under våpenhvilene i 2001 og 2003, og han er sjefskoordinator for Maobadi i forhandlingene med regjeringa nå (og var hovedtaler på historias angivelig største møte i Nepal i begynnelsen av juni).

Det diskuteres om han er nr 3 i Maobadi eller kanskje nr 4 (når Mohan Pokharel Vaidya slipper ut av fengsel i India i den nære framtida).

Antallet Google-treff på ham er 28 000. Sjøl med forvekslinger med andre personer med samme navn ser det ut til at det store flertallet gjelder ham.

Dette betyr at Manara er en person avislesere og folk som er interessert i Nepals aktuelle politikk vil komme over og kan ha interesse av å slå opp. At tilmed engelsk Wikipedia ikke er på hakket her, tar jeg som et kompliment til oss.

(Engelsk Wikipedia har ellers ei rekke feil i sin nepaldekning som jeg retter på - litt etter litt, når jeg har tid.)

Tøgrim 2006-06-12

Det er bare å fjerne malen når den ligger slik uten at det finnes interwikilenker... OPus- (Disk.|Bidrag) 12. jun 2006 kl.10:08 (UTC)
Hva med å fjerne malen, men la den ligge i kateogorien? slik at vi har en viss oversikt over hvilke som mangler, selvom det bare er oss som har det. Profoss 12. jun 2006 kl.10:23 (UTC)
Hva skal være kriteriene for hva som "mangler"? Hvis vi mangler internasjonale lenker til kommunepolitikere i Oslo, skal det da stå kategori: mangler interwiki?
Kanskje 10 av de litt over 40 artiklene i kategorien Nepalere mangler internasjonale lenker. Det gjelder partiledere i Sjupartialliansen (som nå er i regjering), tidligere regjeringsmedlemmer osv. Et flertall av de andre har EI lenke, nemlig til den engelske wikipediaen. Hvis/når nepali wiki kommer opp å stå (den ligger for tida på rundt 80 artikler) vil de FLESTE sikkert få lenker.
En sånn tag vil altså foreløpig bety: "dette har ikke engelsk Wikipedia skrivi om ennå". Jeg syns det blir litt rart at vi skal markere det?
bestehexer Tronogrim 2006-06-12
Helt enig, artikkelen mangler ikke interwikilenker, det er de andre Wikipediaene som mangler artikkelen. Jeg syns ikke dette skal gå frem av vår artikkel. OPus- (Disk.|Bidrag) 12. jun 2006 kl.10:46 (UTC)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 19:32 (CEST)[svar]