Diskusjon:Kommunestyrevalg i Skjerstad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Navnet på ordførerene har jeg ikke fått lagt inn i alle, de ligger på Liste over Skjerstads ordførere. Tenkte på å legge inn resultatene til EU/konge/spritvalg om jeg får tak i informasjonen, men da bør den muligens få et annet navn? ~~

Spritvalg??? --Ranværing 21. mar 2007 kl. 17:53 (CET)
Alkoholforbudet på slutten av 1910 tallet og i 1925. Mvh Røed (d · en) 21. mar 2007 kl. 20:04 (CET)

Formannskap og kommunestyrets representanter[rediger kilde]

Formannskapet bestod fra 2003 av:

  • Fredrik Støvset (STVL)
  • Sissel Jakobsen (SV)
  • Ingrid Lien (SP)
  • Ivar Andreassen (AP)
  • Liv Nome Sivertsen (KRF)

Videre bestod kommunestyret av følgende personer fra 2003:

  • STVL: Fredrik Støvset, Kari Marie Blanchard, Per Hartvigsen, Inger Normann Øien.
  • Ap: Ivar Andreassen, Tone Opli.
  • SV: Sissel Jakobsen, Randolf Gryt, Christine Steffen Berg.
  • Sp: Ingrid Lien, Egil Rasmussen, Unn Inger Hagane.
  • KrF: Liv Nome Sivertsen.

Legger inn disse opplysningene i diskusjonen, i tilfelle wikipedia får bruk for dem senere, under en annen kategori, f.eks. "politikere fra Skjerstad" eller noe i den duren. --Ranværing 21. mar 2007 kl. 17:24 (CET)

Opprettet artikkelen Kommunestyrerepresentanter i Skjerstad, der disse opplysningene er lagt inn. --Ranværing 24. mar 2007 kl. 18:21 (CET)

Ordførernes partitilhørighet[rediger kilde]

Har idag ringt en tidligere ordfører i Skjerstad, og fikk en del fakta om hans egen og tidligere ordføreres partitilhørighet. Får antageligvis mer hjelp fra en arkivar førstkommende mandag.--Ranværing 31. mar 2007 kl. 17:49 (CET)

:) Får du tak i varaordførerene også? Bor du i Misvær/området? Mvh Røed (d · en) 31. mar 2007 kl. 17:52 (CEST)
Den tidligere ordføreren ble usikker på varaordførerne ("da må jeg ta frem papirene mine") og torde ikke svare med sikkerhet. Derfor fikk jeg fikk tlfnr til en arkivar. Nei, jeg bor ikke i Misvær. Mon tro det var nettopp derfor den tidligere ordføreren i Skjerstad ble så munter i stemmen over å høre sådanne eksentriske detalj-spørsmål over telefonen? :) I telefonrunden fikk jeg også navnet på den som sitter på bildearkivet i Skjerstad. Anledningen var bilder av gravstøttene fra 1200-tallet. --Ranværing 31. mar 2007 kl. 18:16 (CET)
Ektemannen til tidligere varaordfører Ingrid Lien kaller henne "et levende leksikon" på området varaordførere i Skjerstad. Får prøve henne senere.--Ranværing 31. mar 2007 kl. 20:56 (CET)