Diskusjon:Kloning

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Tenkte jeg bare skulle legg til det ene argumentet under etikk. Er åpen for videre redigering og drøfting. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.166.232.64 (diskusjon · bidrag) 7. mai 2008 kl. 00:54 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg syntes artikkelen er dårlig fra før av, med lite kilder, mye "mener" osv. og jeg fjernet sitatet ditt, siden det fikk artikkelen til å høres ut som en sci-fi-lærebok — Kagee 7. mai 2008 kl. 09:26 (CEST)
Å beskrive hvor dårlig artikkelen er, er vanskelig uten at man kommer på kant med kravene om høflighet. Noen trenger å bli gjort oppmerksom på at WP ikke er en samling ungdomsskolestiler, og heller ikke ment for å forfekte et privat syn. Jeg kommer til å hakke grådig i avsnittet om etikk, som fremstår med lite fakta, ingen referanser og mye privat mening. For øvrig: at du er åpen for redigering og drøfting trenger du ikke å fortelle oss. Det er en selvfølge i dette prosjektet, og ikke noe du gir oss av ditt gode hjerte. Wurdnurd 16. feb 2010 kl. 22:46 (CET)