Diskusjon:Kiwi (dagligvarekjede)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg tilbakstiller artikkelen. Den er i mine øyne i utgangspunktet helt uinteressant. Det er knapt noen i Norge som ikke vet hva Kiwi er. Stubben har utviklet seg til markedsføring og ren gratisreklame. Dette er i strid med Wikipedias grunnleggende prinsipper. Tilbakstiller artikkelen selv om jeg mener den burde vært slettet.--Frode Inge Helland 12. apr 2007 kl. 09:05 (CEST)

Ja det som du tilbakestilte hører ikke hjemme her. Artikkel kan godt få inn informasjon om når kiwi-kjeden ble etablert o.a. nsaa 12. apr 2007 kl. 19:14 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kiwi (dagligvarekjede). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 20:46 (CEST)[svar]

Ulogisk dato[rediger kilde]

"Kiwi […] består per februar 2018 av 652 butikker i Norge og 103 butikker i Danmark, men den 28. april 2017 ble alle Kiwi-butikkene i Danmark lagt ned."

Hvordan gir dette mening? Kolstadmagnus (diskusjon) 8. sep. 2023 kl. 12:39 (CEST)[svar]

Reklame?[rediger kilde]

"Butikkjedens omsetningsvekst kan knyttes til flere ulike kontinuerlige kampanjer hvor noen var planlagt å være kortvarige, men som siden er utvidet til faste kampanjer. Kampanjene er holdbarhetsgaranti, bleieavtale, kvalitetgaranti på frukt og grønt og «momskutt» på frukt og grønt. I 2009 lanserte kjeden kampanjen «Go’ helg», som også ble en permanent ordning."

Usikker på om dette hører hjemme på Wikipedia. Kolstadmagnus (diskusjon) 8. sep. 2023 kl. 12:46 (CEST)[svar]