Diskusjon:Jonas Wold

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er denne artikkelen NPOV? Ikke etter min mening. --Duffman 8. mar 2005 kl.00:53 (UTC)

Har flikket litt på den, kanskje er det mulig å gjøre noe mer. Han fortjener en plass i Wikipedia, og dessverre på grunn av negative ting, så det er ikke lett å få det riktig. Cnyborg 11. mar 2005 kl.21:25 (UTC)

Hva heter han egentlig?[rediger kilde]

Heter han Jon Øyvind Dahl, eller Jon Øystein Dahl? Overskriften og artikkelteksten stemmer ikke overens.

Har sjekket med flere aviser og NRK.no, og han heter Øyvind; har rettet det. Cnyborg 11. mar 2005 kl.21:25 (UTC)

Hva heter han egentlig 2?[rediger kilde]

Ser han er «bedre kjent som Jon Wold». Bør ikke da artikkelen hete Jon Wold? Og uansett, det ser rimelig teit ut på kategorisidene at Jon Øyvind Dahl er kategorisert under W. OPus- (mld, film) 29. aug 2005 kl.08:25 (UTC)

Jeg har forandret navnet i kategorihenvisningen til hans egentlige navn. Kallenavnet hans vises uansett ikke i kategorien, bare den merkelige plasseringen på lista. Men kanskje man burde vurdere å skifte tittel på artikkelen til Jonas Wold, siden det er det navnet han er mest kjent under? (Selv om det ikke er hans egentlige navn.) --Blue Elf 11. aug 2006 kl. 22:55 (UTC)
Jeg har skiftet tilbake til Wold som artikkeltittel, det gir ingen mening med hans virkelige navn, i det offentligheten kjenner ham under psevdonymet Jonas Wold. Jeg har søkt på begge navn i Aftenbladets skattelister for 2001-2, og satt navnet etter det som passer overens med alder. Dette bør imidlertid sjekkes nærmere! --Lipothymia 9. okt 2006 kl. 23:39 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jonas Wold. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 06:53 (CEST)[svar]