Diskusjon:Jarle Trå

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Er denne artikkelen skrevet av Trås pressetalsmann?[rediger kilde]

Er denne artikkelen skrevet av Trås pressetalsmann? En så udelt positiv artikkel om en relativt kontroversiell fyr har jeg ikke sett på lenge. Jeg fjerner de subjektive meningene om hvor hyggelig Trå er til disse eventuelt dokumenteres og det argumenteres for hvorfor dette er relevant på Wikipedia. Rubendw

Leksikalt?[rediger kilde]

Tekst fjernet fra artikkel:

"Inntil vitner eventuelt kan bekrefte at han klarte det, vil bragden kunne trekkes i tvil. "

  • Selvfølgeligheter.
  • Begrepet «bragd» er ikke et nøytralt ord, i artikkelens sammenheng. Gallery threshold 2. jul 2009 kl. 15:39 (CEST)

I følge hans hjemmeside...[rediger kilde]

nå står det: Jarle Trå (født 25. mars 1970) er en norsk fjellklatrer fra Granvin i Hordaland som ifølge sin hjemmeside blant annet har krysset Grønland, og gått og syklet Norge på langs. Er det greit at vi fjerner ifølge sin hjemmeside ? MVH MEG.AMG 17. des 2010 kl. 14:29 (CET)

Hvis dette hadde kommet fra en kilde som vi visste var både uavhengig og pålitelig, hadde det vært en annen ting. Men når det kommer fra hans egen hjemmeside, som er alt annet enn uavhengig (selv om den godt kan være pålitelig), så syns jeg det er bra at det nevnes at det er der det kommer fra. Det hjelper på Wikipedias troverdighet. - Soulkeeper 17. des 2010 kl. 15:03 (CET)
Det er jo sant det som står på hjemmesiden hans! MVH MEG.AMG 19. des 2010 kl. 14:04 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jarle Trå. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. mai 2018 kl. 23:35 (CEST)