Diskusjon:Jan Thomas

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

I følge skattelistene heter partneren Husby, Philip-Christopher Mørch (dvs. etternavnet er Husby, mellomnavnet er Mørch). Anbe 28. apr 2009 kl. 14:33 (CEST)

Jeg syns det er naturlig å ha med lenken til likekjønnet ekteskap, siden dette ikke er noe ekteskap i tradisjonell eller internasjonalt anerkjent forstand, men et heller særnorsk fenomen (som nettopp hadde blitt innført da). Og jeg kan ikke se noen grunn til å bruke ordet ektemann, det virker som en demonstrasjon. Jeg tror ikke en slik språkbruk om forhold mellom to menn har fått særlig gjennomslag, og det fungerer like bra og er mer nøytralt å bare bruke navnet. Anbe 28. apr 2009 kl. 15:11 (CEST)

At du mener bruken av ordet "ektemann" virker som en demonstrasjon sier kanskje mest om ditt eget bias i saken. Ekteskapet det her er snakk om er et ekteskap i Norsk lovs forstand. At det er mellom to av samme kjønn er ganske selvforklarende i og med at begge ektefellene er menn... For øvrig var Norge land nummer 6 i verden (etter Nederland, Belgia, Canada, Sør-Afrika og Spania) til å vedta ekteskapslover. Senere har Sverige fulgt oss; en lov som trer i kraft førstkommende fredag. Ekteskap mellom personer av samme kjønn er altså ikke noe særnorsk fenomen, selv om man riktignok kan si at de ikke er universelt aksepterte enda. Jeg kaller min kone for "min kone". Alle menn jeg kjenner som er gift med menn kaller sine ektefeller for "mannen min". Hva annet skulle man kalle dem? Ekteskapsloven omtaler konsistent mennesker i ekteskap for "ektefolk" og "ektefelle". Er "ektefellen" et ok kompromiss?  SLB (diskusjon) 28. apr 2009 kl. 15:30 (CEST)
Ektefellen er greit siden ordet står i loven. Anbe 28. apr 2009 kl. 16:14 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jan Thomas. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. okt. 2017 kl. 13:25 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jan Thomas. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. des. 2021 kl. 19:09 (CET)[svar]

Referanser, takk![rediger kilde]

Og hvor er referansene fra alle de verdenskjente artistene etc som han hele tiden skryter av å ha stylet? Som feks Madonna, Cher, Beyonce osv? Og alle de norske "sternene" som han hevder kommer innom hans "sted" hele tiden?

Ingen av de kjendisene han hevder kjenner ham så godt har noen sinne hørt om ham!

Så denne wikipedia-siden, som garantert er laget av "kjendisen" selv bør slettes, i likhet med omtrent alle andre wikipedia-sider på norsk. 188.113.95.213 14. mar. 2023 kl. 09:06 (CET)[svar]

Hei hei! Jeg ser ikke at disse påstandene er i artikkelen. Jeg tror ikke det er aktuelt i det hele tatt at artikkelen om denne personen blir slettet, men om du er interessert i å sette opp et faktisk forslag, kan du se videre informasjon her. EdoAug (diskusjon) 14. mar. 2023 kl. 10:20 (CET)[svar]