Diskusjon:Insulin

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Insulin er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den blir ansett som spesielt lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.
Wikipedia Insulin har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 28, 2005.
Wikipedia Insulin har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 33, 2006.

Jeg har oversatt den engelske artikkelen og holder på med korrekturlesning og faktasjekk. Håper å være ferdig i løpet av noen dager. Bistand mottas med overveldende begeistring. --Eddi 14. okt 2004 kl.02:02 (UTC)

Det skulle vært en graf med blodsukker og insulinnivå over tid hos ikke-diabetikere og hos diabetikere som går på ulike insulinregimer. Det vil muligens komme en slik figur i den engelske artikkelen som kan kopieres, men hvis det er noen som allerede har en god figur som ikke er beskyttet så legg den gjerne inn. --Eddi 14. okt 2004 kl.02:02 (UTC)

Størsteparten av de to siste avsnittene under insulintyper passer ikke helt inn i artikkelen om insulin, i hvert fall ikke under denne overskriften. De burde enten omplasseres på siden, eller flyttes til en mer generell artikkel om diabetesbehandling. Noen gode forslag? --Eddi 14. okt 2004 kl.02:02 (UTC)

Hva med enkelt og greit under Diabetes? Profoss 14. okt 2004 kl.02:06 (UTC)
Kanskje det, men det blir et visst stilbrudd hvis ikke artikkelen om diabetes først er mer omfattende og detaljert. Det er en svær jobb (sammenlign med en:diabetes). Kanskje neste punkt på programmet, men ikke akkurat i natt... --Eddi 14. okt 2004 kl.02:38 (UTC)

Død lenke[rediger kilde]

Under automatisk robotkjøring blei det oppdaga at følgende eksterne lenke var ødelagt. Vennligst sjekk om lenka faktisk er ødelagt, og fiks eller fjern den om det er tilfellet. Les mer…

JhsBot * 21. mai 2006 kl.11:06 (UTC)

Død lenke fjernet -- Atluxity 16. aug 2006 kl. 19:33 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Insulin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. apr. 2019 kl. 22:02 (CEST)[svar]