Diskusjon:Institutt for lærerutdanning og pedagogikk (UiT)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei! Jeg har oppfattet at dere jobber felles - men bare ett spørsmål: Har andre utdanningsinstitusjoner funnet på å sette samme navn på sin variant av lærerutdanningen? I så fall får dere ennå en nøtt: Hvordan flytte artikkelen til nytt navn som omfatter UiT - og omgjøring av den eksisterende siden til pekerside. Det er i så fall ikke særlig vanskelig, men alt nytt er spennende. Jeg har ikke fulgt med mht dette emnet, så jeg vet ikke om spørsmålet er dumt. Jeg bare aner at det i løpet av litt tid vil komme flere slike institutter, og da er det greit å vike i tide. Lykke til! --Bjørn som tegner 13. apr 2011 kl. 12:23 (CEST)

Takk for godt innspill. Vi hadde ikke tenk på dette, nei. Har du noen forslag til løsning? --Hildebrox 14. apr 2011 kl. 10:07 (CEST)
Flyttknappen er en av de som ligger som fane når en er i redigeringsmodus. Lag dere et nytt navn som gir med hvor dere befinner dere. Da vil opprinnelig sidenavn stå igjen som omdirigering til dere fortsatt. For å redigere den til noe annet, må en trykke på den lille blålenken i «Omdirigert fra: ---» og skrive inn tekst der om at navnet er/tas i bruk av flere norske institutter, hvorav deres (lenke til nytt navn) er ett. Når der kommer flere, kan siden gjøres til pekerside, men det er et stykke fram i tid. Ved å skrive inn tekst brytes omdirigeringen, slik at den gamle siden blir stående som ny artikkel.
Jeg håper dette er lettere gjort enn sagt. (Tilbakeknappen på nettleseren var og er fortsatt min hovedredningsplanke for miss som ikke burde lagres etter forhåndsvisning). Ha en glad dag! --Bjørn som tegner 14. apr 2011 kl. 10:57 (CEST)
Dette får jeg ikke til. Nå har jeg klusset frem og tilbake flere ganger. Kan jeg få det med teskje? Når du sier "Lag dere et nytt navn som gir med hvor dere befinner dere" - mener du at dette navnet først skal lages ( i tittelen?) på den opprinnelige artikkelen?Hvilken side endrer jeg først? Og hvor? PÅ hjelpesidene under "flytting" står det at "[du] blir spurt om en ny tittel, og du får også mulighet for å flytte den tilhørende diskusjonssiden..." osv -men dette samsvarer ikke med hva jeg erfarer når jeg prøver.
Og skal jeg f.eks kalle den nye artikkelen "Institutt for lærerutdanning og pedagogikk (UiT)"? Jeg har sett litt på andre universitet/fakultet/institutt i landet og ser mye ulik praksis. Særlig UiO ser ikke ut til å bry seg med nærmere lokalisering (typisk).... Men altså: teskje?? Beklager at jeg har litt tungt for det. --Hildebrox 14. apr 2011 kl. 23:28 (CEST)
Hei Hilde. Jeg foreslår at du setter inn et innlegg på Torget for å høre andres mening om hva artikkelen bør hete før den flyttes i det hele tatt. Når den så skal flyttes, kan jeg gjerne gjøre det for deg. Mvh.Aso 14. apr 2011 kl. 23:44 (CEST)
Hilde har funnet flytteknappen, men det kan være bra at hennes første forsøk blir overvåket. (Enig i at UiO gir dårlig ånde på noen felter. (;--D)) Navnet som er valgt virker greit i mine øyne, men Torget er OK forum for den type spørsmål. Natta! --Bjørn som tegner 15. apr 2011 kl. 00:15 (CEST)
Hehe - klarte det. Var jo slett ikke vanskelig. Tror jeg har god dekning for navnevalget, Aso. Men jo mer jeg leiter innen UiT sine sider, jo mer dukker opp av sånt som bør fikses for å skape enhetlig profil. Sikkert en kjent problemstilling for dere.--Hildebrox 15. apr 2011 kl. 13:49 (CEST)