Diskusjon:Inspire (magasin)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen[rediger kilde]

Jeg lurte på om det var noen av dere som har noen formeninger om jeg bør skrive artikkelen selv, altså uten å oversette fra Engelsk. Jeg har oversatt en god del artikkler nå fra engelsk til Norsk her på Wiki No. - 28. sep 2011 kl. 23:58 av Mannni

Du bør ihvertfall gjennomgå artikkelen og se om du kan forbedre språket. Slik den nå står, har den ordstillingsfeil, orddelingsfeil, særskriving og feil artikler på en del substantiver, noe vi ofte ser på maskinoversatte artikler. Du har kanskje brukt Google translate fra en eller annen kilde? Det er ellers ingen ting iveien for at du kan skrive en artikkel fra bunnen, men du må huske på at vi i Wikipedia krever kildeangivelser for det som skrives. Er resultatet bra nok, vil nok noen kunne bistå deg med å få artiklene tilpasset Wikipedia, med lenker, kategorier, overskriftsnivåer etc. TorSch 29. sep 2011 kl. 00:09 (CEST)

Jeg brukte bare Google Translate på de ordene jeg ikke forsto, men alt annet var jeg som skrev. Jeg skal forbedre artikkelen bare så det er sagt, men har ikke tid nå. Takk for fort respons! God kveld! Mannni 29. sep 2011 kl. 00:12 (CEST)

Artikkelen kan ikke stå slik til du har tid, så jeg har skrevet den om. Kanskje du bør velge enklere type innhold hvor du ikke trenger Google Translate? --Finn Bjørklid 29. sep 2011 kl. 10:49 (CEST)

Vell, det var FÅ ganger jeg brukte Google Translate, men jeg har også litt problemer med skrive problemer. Jeg gjør mitt beste. Mannni 29. sep 2011 kl. 21:33 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Inspire (magasin). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. jul. 2019 kl. 14:08 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Inspire (magasin). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. feb. 2023 kl. 12:33 (CET)[svar]