Diskusjon:Immanuels kirke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Photoshop - eller annet billedbehandlingsprogram[rediger kilde]

Jeg ser at bildet som brukes har en forstyrrelse/«støykilde» i form av bensinstasjonen nede i høyre hjørne. Jeg bor i Halden, og vet at det nok er praktisk umulig å få et bedre bilde uten å stå på taket av nabobygget til denne bensinstasjonen ... Derfor, er det noen med nok kompetanse på billedbehandlingsprogrammer til å heve det eksisterende bildet ennå et hakk? TorSch 13. nov 2011 kl. 12:03 (CET)

Jeg kan prøve, men vil ikke love noe om hvordan det blir. Kommer tilbake til det i løpet av morgendagen, kanskje. Flott kirke! Jeg er døpt i den. ;-) Mvh.Aso 13. nov 2011 kl. 23:12 (CET)

EPILOG 1: Jeg gjorde et forsøk på bitfikling med enkle verktøy, og bruker Aso (over) mente det var bra nok. Manipulert bilde er derfor lagt inn. Men hvis noen med enda bedre verktøy enn det jeg brukte ønsker å gjøre det helt perfekt, er muligheten ennå åpen ... TorSch 14. nov 2011 kl. 17:16 (CET) EPILOG 2: Jeg har fått beskjed fra info-Wikimedia om at billedmanipulasjoner bør unngås - og har derfor valgt å legge tilbake det opprinnelige bildet. TorSch 15. nov 2011 kl. 08:30 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Immanuels kirke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. aug. 2017 kl. 04:58 (CEST)[svar]