Diskusjon:Iglesia ni Cristo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

INK eller INC? Velg én form. I tillegg synes jeg at de av oss som ikke er vant til å bla i Bibelen bør få henvisningene gjort forklarlige, eksempelvis «(1 Tim 2,5)» - gjør disse klikkbare. Finn Bjørklid 12. des 2008 kl. 16:10 (CET)

Bedre nå? Jeg er litt usikker på om jeg egentlig liker den kapittel/vers-greien jeg har laget. Bibelhenvisninger har en etablert form som er vanlig over alt, også på WP. Men jeg er ikke helt sikker... MVH 3s 12. des 2008 kl. 16:19 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Iglesia ni Cristo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jul. 2017 kl. 20:30 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Iglesia ni Cristo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 00:13 (CEST)[svar]