Diskusjon:Idol

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Oppslagsord[rediger kilde]

Er det bare jeg som syns det er litt rart at det generelle begrepet idol ligger under Idol (avgudsbilde), mens den relativt unge sangkonkurransen ligger under oppslagsordet Idol? - Soulkeeper 2. mai 2006 kl.20:56 (UTC)

Jeg er enig, men jeg tenkte at sangkonkurransen var mye viktigere, i alle fall mer aktuelt, enn det opprinnelige idolbegrepet. Dessuten ville eventuell flytting av Idol til for eksempel Idol (TV-program) medført en stor jobb med å forandre alle lenker på andre sider der ordet er nevnt. Men jeg kunne selvfølgelig opprette en pekerside for idol med viderehenvisning til henholdsvis Idol (TV-program) og Idol (avgudsbilde)? Men det orker jeg ikke nå. Men værsågod, bare flytt, rydd opp og lag det bedre! Takk fra Wolfmann 2. mai 2006 kl.22:14 (UTC)
Min tanke var at Wikipedia forhåpentligvis kommer til å overleve Idol, og at folk fortsatt kommer til å søke på Idol i den tradisjonelle betydningen (forhåpentligvis) lenge etter at sangkonkurransen er glemt. Og da vil det være mange flere lenker å rette. Jeg foreslår at Idol flyttes til Idol (konkurranse) eller Idol (TV-program), og at Idol (avgudsbilde) flyttes til Idol... før det er for sent. ;) - Soulkeeper 2. mai 2006 kl.22:24 (UTC)
Eg har flytta på dette no og retta opp *dei fleste av* linkane, jobber med resten. Olaf Solstrand 4. nov 2006 kl. 03:05 (UTC)
OK, er det nokon med litt kjennskap til dette som kan forklare meg kvifor det framleis er ei mengde artiklar på lista "Lenker hit", men når eg går gjennom og sjekker dei er alle linkane der retta til å linke til Idol (TV-program)? Eller er det eg som er heilt blind? Olaf Solstrand 4. nov 2006 kl. 03:15 (UTC)
Idol bør være en pekerside. Men da må vel Idol (avgudsbilde) slettes før idol flyttes dit. (Eller så bør hovedbetydningen flyttes til idol.) Tskoge 18. nov 2006 kl. 19:03 (CET)
Jeg syns det ser ganske greit ut nå. - Soulkeeper 19. nov 2006 kl. 13:53 (CET)