Diskusjon:Helldalsåsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det som står på HELLDALSÅSEN er feil og ukorrekt HELLDALSÅSEN ligger i HELLDAL mellom Hardangerveien og grimevannet. Det er kun noen hytter der pluss en svær mobilmast og en høyspentledning. Ingen veier. HELLDALSÅSEN ligger på kordinatene 60*20'39"N 05*24'21"Ø se stedet på google kart www.norgeskart.no www.yr.no

Helldalsåsen ligger mellom Helldal og grimevatnet og gammle veterantoget går på nedsiden av helldasåsen nærheten av grimevatnet. og i helldalsåsene er det kun hytter og en telefonmast til TELENOR og NETCOM.

Det er mulig at det finnes flere steder med samme navn. på google finner jeg bare Helldalsåsen barnehage og boligannonser. Jeg er ikke lokalkjent i områdene så det er godt mulig at både artikkelen og innvendingen er rett. Jeg håper at det er mulig å finne frem til referanser som kan bekrefte at det finnes flere steder da kan vi lage en pekeside og artikler om dem. Nina 29. jun 2008 kl. 18:45 (CEST)

Du finner kun Helldalsåsen barnehage og boligannonser pga at folk ikke tenker på at det heter noe annet vist du går inn på kart og søker for du kun opp Helldalsåsen ved Grimevatnet og ingen andre steder. og vist du går inn på denne linken ser du hvor helldalsåsen virkelig ligger http://www.gulesider.no/kart/map.c?id=a_10000199239&q=helldals%E5sen.

Det er ikke noen sjeldenhet at by- og områdeplanleggere flytter på geografien. Bare tenk på Løvstakken, som er flyttet fra fjellet til byen, mens Bergenhus er blitt utvidet fra å være en festning mellom Dreggen og Skuteviken, til å bli nesten hele Bergen sentrum. Det nytter knapt å protestere - det er alltid kartet som vinner i det lange løp.Bjørn som tegner 29. jun 2008 kl. 20:23 (CEST)

Det er riktig at den "egentlige" Helldalsåsen ligger på østsiden av Hardangervegen, like ved Grimevatnet – det ser man jo på kartene. Men jeg tror at navnet Helldalsåsen er blitt så godt innarbeidet blant beboerne i åsen vest for Hardangervegen, som feilaktig har fått navnet, at det har slått rot der for godt. Ingen, utenom dem som er kjent i området, forbinder Helldalsåsen med en liten knaus ved Grimevatnet, gjør de vel? Bussen som går oppover Sanddalsringen er jo skiltert Helldalsåsen, og man finner, som nevnt over her, Helldalsåsen barnehage i området. For ikke å snakke om at nye byggeprosjekter i området (Helldalsstølen) har fått navnet Helldalsåsen. Jeg foreslår at man kontakter kommunen for nærmere informasjon, før man så oppdaterer artikkelen og gjør oppmerksom på den lille forvekslingen. Øystein, 29. jun 2008 kl. 21:06. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.202.230.143 (diskusjon · bidrag) 29. jun 2008 kl. 21:07 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Høres ut som en god ide, så jeg håper at brukeren som oppdaget dette vil undersøke og oppdatere artikkelen. Se forøvrig google maps Nina 29. jun 2008 kl. 21:42 (CEST)