Diskusjon:Harry Benjamin ressurssenter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Begrepsuenighet[rediger kilde]

Begrepsuenigheten har spredd seg fra Transperson til LFTS. Diskusjonen med løsningsforsøk foregikk/-går og er dokumentert i Diskusjon:Transperson under Diskusjon:Transperson#Underseksjon som redegjør for ulike syn på begrepet transperson, Diskusjon:Transperson#Begrepsdiskusjon internt i LFTS og Diskusjon:Transperson#no:User:EivindBot: Kategori: Transpersoner -> Transseksualisme.

Antagelig er det samme (ofte uregistrerte) bruker eller brukergruppe som atter er i gang.
Ohedland 11. aug 2008 kl. 18:35 (CEST)

LFTS jobber for personer som søker/får diagnosen F64.0 transeksualisme. LFTS har ingen mandat i årsmøte å jobbe for transpersoner. Derfor er det missvisende og feil å legge LFTS i malen for transpersoner.

msbjerke 8. nov 2008 kl. 14:45 (CET)

Underseksjon som redegjør for ulike syn på begrepet transperson[rediger kilde]

Det ser ut til at det er ulike syn på begrepene transperson, transkjønnet(het) m.fl., ref. Bruker:LFTS og Begrepsdiskusjon internt i LFTS. Det bør vi redegjøre for i seksjonen Begrepet transperson, antagelig i en egen underseksjon. Bruker:LFTS begrunnet 22. mai 2008 kl. 13:33 redigeringen med følgende i feltet "Forklaring": "LFTS representerer personer som søker/går igjenom en kjønsbekreftende behandling. Med mandat i årsmøte vil vi synliggjøre at vi ikke kjenner oss igjen i transpersonbegrepet." Dessverre fant jeg intet dokument som underbygger denne påstanden under et søk på LFTS' vevsider. Bruker:EivindJ har e-korrespondert med vedkommende. Kan du (Bruker:EivindJ) være så snill å kontakte Bruker:LFTS og be om en referanse til LFTS' årsmøtevedtak/-diskusjon. Den bør finnes som/i et årsmøtereferat på LFTS' vevsider. Jeg ønsker å bruke den i ovenforeslåtte underseksjon.
--Ohedland 3. jun 2008 kl. 16:01 (CEST)

Jeg har nå kontaktet LFTS per e-post og invitert ham til å komme med kommentarer, referanser og innspill. --Eivind (d) 3. jun 2008 kl. 22:03 (CEST)
Takk. --Ohedland 4. jun 2008 kl. 09:49 (CEST)

LFTS's offisielle syn[rediger kilde]

Nestleder i Landsforeningen for transkjønnete (LFTS) Mikael Scott Bjerkeli redegjør på diskusjonssiden Diskusjon:Transperson for LFTS's offisielle syn.

Den samme teksten var kopiert til Diskusjon:Transkjønnethet og Diskusjon:Landsforeningen_for_transkjønnete#Underseksjon_som_redegjør_for_ulike_syn_på_begrepet_transperson (denne diskusjonssiden).

I samråd med administrator Eivind 11. feb 2009 kl. 17:22 (CET), dokumentert i Diskusjon:Transperson#Konsolidering_av_diskusjon, har jeg samlet diskusjonen på Diskusjon:Transperson. Vi ber om at videre diskusjon kun foregår på Diskusjon:Transperson.

Ohedland 11. feb 2009 kl. 19:16 (CET)

Harry Benjamin Ressurssenter[rediger kilde]

Det ser ut til at LFTS på nytt har endret navn. Det nye navnet er «Harry Benjamin Ressurssenter (HBRS)». Endringen er rimelig fersk og ble offentliggjort etter 14. april 2009 da jeg besøkte LFTS' vevside (ref. Diskusjon:Transkjønnethet#Uavklart):

Jeg har tittet på LFTS' vevsider, men har ikke funnet noe om hva landsmøtet 2009 diskuterte og vedtok. Jeg lurte spesielt på hva som skjedde ang. endring av foreningens navn og annet begrepsrelevant. Se Diskusjon:Transkjønnethet#LFTS' syn, utdrag fra LFTS' årsmøtereferat 2008.
Ohedland 14. apr 2009 kl. 21:25 (CEST)

kilde

Vevsiden er fremdeles http://www.lfts.no/.

Artikkelen bør flyttes til Harry Benjamin Ressurssenter og oppdateres.
Ohedland 24. jun 2009 kl. 19:19 (CEST)

Ytterligere informasjon:
Det er godt mulig at navneskiftet ble vedtatt på landsmøtet 2009, men først ble lansert/offentliggjort i samband med «The World Professional Association for Transgender Health (WPATH)», i juni 2009.
Ohedland 24. jun 2009 kl. 19:41 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Harry Benjamin ressurssenter. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. jul. 2017 kl. 06:13 (CEST)[svar]