Diskusjon:Halldis Neegaard Østbye

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 29. juli 2012, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Skjønner ikke helt hvorfor betegnelsen "landsforæder" blir fjernet fra denne artikkelen. Det er da ikke POV å slå fast at hun var det? NS-medlemmene var landsforædere og ble dømt for dette.--Stiangutten 8. feb 2008 kl. 09:05 (CET)

Først og fremst fordi det er et subjektivt, hatpreget uttrykk; dernest fordi det ikke tilfører artikkelen noen ny informasjon. --MHaugen 8. feb 2008 kl. 09:12 (CET)

Det forstår jeg ikke. Så vidt jeg vet var "landsforæder" en juridisk betegnelse under landsvikoppgjøret. Quisling ble dømt for landsforæderi, i likhet med svært mange andre. Nå lurer jeg veldig på hva du mener. Bruker man et subjektivt, hatpreget uttrykk hvis man sier at Quisling var landsforæder? Er det subjektivt å si at han var landsforæder? --Stiangutten 8. feb 2008 kl. 09:43 (CET)

Problematisk framstilling[rediger kilde]

Framstillingen som gjennomgår i artikkelen er problematisk med tanke på objektivitet, og nåværende framstilling framstår som delvis subjektiv, med formuleringer som «Neegaard Østbye ble uunværlig i det sektlignende partiet Nasjonal Samling før 1940, men i det statsbærende partiet Nasjonal Samling under krigen var det derimot ikke like mye plass til henne». Artikkelen framstår som til tider usaklig i forhold til framstilling, med flere udokumenterte påstander. Grrahnbahr (diskusjon) 28. apr 2012 kl. 11:02 (CEST)

Artikkelen har gjennomgått revisjoner på bakgrunn av merknader framkommet på denne diskusjonssiden og i slettediskusjon. Det er tilført en rekke referanser. Jeg foreslår derfor å fjerne objektivitetsmerke. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 1. aug 2012 kl. 13:19 (CEST)
Det støttes. Brødkurv 3. aug 2012 kl. 07:51 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Halldis Neegaard Østbye. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. apr. 2019 kl. 08:29 (CEST)[svar]