Diskusjon:Høyanger

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hvem i all verden er Håvard Trollebø? Finner ikke mange treff på ham på Google i alle fall. Siden jeg har bodd i kommunen, mener jeg å ha rimelig god greie på Høyanger-folk. Jeg sletter navnet, men dersom noen kan komme med kilder som beviser at han er en kjent mann fra Høyanger er det ikke meg imot. Floyd 17. nov 2005 kl.07:19 (UTC)

Av historikken kan du se at det er vår kjære anonyme venn 83.108.119.225 som har strevd noe forferdelig med å legge seg inn som «kjendis». Han har også forsøkt å legge inn bloggen sin og hjemmesiden til farens snekkervirksomhet i eksterne lenker, men tydeligvis tatt til fornuften og fjernet det igjen... :) OPus- (mld, film) 17. nov 2005 kl.07:21 (UTC)
Jeg fjernet også den siste linken, den fungerte heller ikke. Jeg er også skeptisk til begrepet høyangeringer, men folk fra Høyanger sentrum er kjent for en noe spesiell dialekt, så det kan godt hende at det brukes. Floyd 17. nov 2005 kl.07:25 (UTC)

Stemmer det at Hydro har vedtatt å avvikle drifta fra 2007 ? Har ikkje hørt det sjølv, men Hydro avvikla delar av drifta (C-Hallen) i år (2006).

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Høyanger. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jul. 2017 kl. 18:46 (CEST)