Diskusjon:Håndball-VM 2009 for menn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

SITAT om Håndball-VM 2009 for menn: Informasjonen kan ... komme til å endres etterhvert som arrangementet skrider fram.

Kan den? Jeg mener, er det noen som har tatt - eller blitt gitt - ansvaret for å oppdatere i den grad det er ønsket? TorSch 23. jan 2009 kl. 14:13 (CET)

Vet ikke om det er dette svaret du er ute etter, men du kan selvsagt oppdatere artikkelen med informasjon hvis du skulle ønske det:) OPus- (mld, film) 23. jan 2009 kl. 14:32 (CET)

Ehhh, nei.. Jeg sitter i USA og har litt vanskeligere for å følge arrangementet enn dem som har full tilgang til løpende oppdateringer. Ved å spørre som jeg gjorde var det for å finne ut om de som klargjør en side for en slik turnering har eller ikke har et visst ansvar for at artikkelen følges opp ... etterhvert som arrangementet skrider fram.TorSch 23. jan 2009 kl. 14:52 (CET)

Håndball-VM foregår i Kroatia og hvis du har tilgang på internett, så skjønner jeg ikke hvordan vi i Norge skal ha bedre forutsetninger for å oppdatere artikkelen . Den svenske er et godt utgangspunkt. Jeg har lenge hatt ønske om å legge lenke til VM i aktuelt-boksen på forsida, men det forutsetter at det dukker opp noen som har anledning til å oppdatere artikkelen. Avilena 23. jan 2009 kl. 19:28 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Håndball-VM 2009 for menn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. sep. 2017 kl. 10:05 (CEST)[svar]