Diskusjon:Håkon I den gode Adalsteinsfostre

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sideflytting[rediger kilde]

Både Språkrådet og Finn-Erik Vinje (Skriveregler, Aschehoug, 1991) tilrår at etterstilte tilnamn med artikkelen «den» skrivest med små bokstavar, som i Olav den hellige, Magnus den gode, Knut den mektige og Karl den store. Skriveforma bør derfor vere «Håkon den gode Adalsteinsfostre», der «Adalsteinsfostre» er eit særnamn. Denne skriveforma er for eksempel brukt i 1981-utgåva av Snorre frå Den norske Bokklubben. Eg registrer at denne sida har vore flytta fleire gongar før, men vi får håpe dette no kan vere siste gongen... --Toba (diskusjon) 9. mar 2013 kl. 17:28 (CET)

Nei, siden er nå flyttet til nytt navn som inkluderer nummertet (I). Er ikke så sikker på om det er noen forbedring. - 4ing (diskusjon) 1. jun. 2017 kl. 21:16 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Håkon I den gode Adalsteinsfostre. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. aug. 2017 kl. 04:10 (CEST)[svar]