Diskusjon:Grevling

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg prøvde å laste opp en lydfil i WAV-format, men fikk følgende beskjed - «.wav» er ikke et av de anbefalte filformatene. Jeg fant ikke noe om lyd på WIKI-No , men på WIKI-EN virker det som WAV er greit. Hva er problemet?

Grevling og katter?[rediger kilde]

Noen som har en autoritativ uttalelse (med referanse) om hvorvidt det er farlig for katten å ferdes ute når det er grevling i nærheten? Har hørt begge deler... --Alvestrand 22. aug 2006 kl. 07:43 (UTC)

  • Her om dagen så jeg en grevling utenfor huset mitt, mine 2 katter var også der ute, den ene satt noen få meter fra grevlingen og så på den. Ingen av dem brydde seg.--80.213.211.190 6. sep 2007 kl. 12:25 (CEST)

Utbredelse[rediger kilde]

Utbredelseskartet er feil. Grevlingen finnes også i Storbritannia og Irland. Den går ikke så langt nord, og finnes bare på Kreta av de store øyene i Middelhavet. Trurl 3. sep 2007 kl. 23:12 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Grevling. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2018 kl. 15:48 (CEST)[svar]