Diskusjon:Green Resources

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fjernet fra artikkelen[rediger kilde]

Green Resources AS ble 17. Juli 2009, det første skogplantingselskapet i verden som får godkjennelse under "Voluntary Carbon Standard (VCS)" til å redusere klimagasser fra landbruk, skogbruk og arealanvendelse (AFOLU)<ref>http://www.netinform.net/KE/files/pdf/VCS_Validation-Report_Tanzania_UFP-MFP.pdf</ref>.

For det første belegger ikke referansen (så langt jeg kan se) at dette er «det første skogplantingselskapet i verden» som får en slik godkjennelse.

For det andre er det uklart hvilken betydning en slik godkjennelse har.

  • Det er TÜV SÜD Industrie Service GmbH (se de:TÜV Süd) som har foretatt godkjennelsen, og det er (det Tanzania-baserte selskapet) Green Resources Ltd som har gitt dem dette oppdraget. (Det er forøvrig de som har netinform.net-domenet.)
  • en:Voluntary Carbon Standard forteller ikke engang hvem som står bak denne standarden, bare at den «bygger på» den grønne utviklingsmekanismen. Domenet v-c-s.org er registrert på en privatperson i Sveits. Det ser for meg ut som om at hele VCS er et privat initiativ.
  • Ingen steder finner jeg noe om sponsorer eller konsekvenser av slik registrering.

Derimot ligner det fortsatt på reklame. — the Sidhekin (d) 5. aug 2009 kl. 17:06 (CEST)

Ser det fortsatt ut som reklame?
Jeg er ny som bidragsyter på wikipedia.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.72.97.80 (diskusjon · bidrag) 6. aug 2009 kl. 08:50:04 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)
Ja.  ;-) Men det ser ellers mye bedre ut. Det er allerede såpass informativt at jeg tror det er bedre å beholde det enn å fjerne det. — the Sidhekin (d) 6. aug 2009 kl. 11:11 (CEST) Enda bedre å forbedre det, naturligvis. Jeg savner spesielt internlenker til støtteartikler.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Green Resources. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 04:48 (CEST)[svar]