Diskusjon:Gomp

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Gomp referer til godteriet..

Det er først nå MANGE år etter at det har blitt brukt til å oversette "muggles" i harry potter serien..

Så dette burde fremgå i artikkelen bedre! Dette usignerte innlegget ble skrevet av KravikGomp (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har fjernet endringene dine fordi de ikke er relevante for artikkelen. Det er ingenting som tyder på at bruken av ordet "gomp" i Harry Potter-serien har noe med godteriet å gjøre. Derfor nevner vi ikke godteriet i artikkelen om Harry Potter-ordet, og når artikkelen om godtegomp blir opprettet, så vil det heller ikke være nødvendig å nevne Harry Potter-ordet (bortsett fra en lenke på toppen i tilfelle noen havner på feil side). –Mathias-S 14. jun 2011 kl. 14:18 (CEST)

«Gomp» refererer originalt til figuren på pastillene fra Brynild, ... Ikke til godteriet i seg selv.. Gomp er brukt til å referer til den figuren i flere år før Harry Potter en gang var oversatt til norsk... Men greit nok, jeg tipper ikke alle husker så langt til bake, eller engang var født den gangen. Jeg skal ikke redigere mere, nå som denne ligger på diskusjoner, så er i hvert fall riktig info mulig å finne.Dette usignerte innlegget ble skrevet av KravikGomp (diskusjon · bidrag) 14. jun 2011 kl. 15:02 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)