Diskusjon:Globalisering

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Diskusjon - Kritikk[rediger kilde]

Dette er en artikkel som er vinklet og lite nøytral. Anbefaler å finne informasjon andre steder! Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.203.29.46 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Virker litt sånn ja. Dette er et _meget_ bredt tema. Jeg synes å huske at sist jeg var her, var det tatt med et eksempel på demonstrasjoner mot globalisring: demonstrasjonen i Oslo mot WTO tidlig på 2000 tallet som til alt overmål var en av de største i Oslo og norges historie med over 20 000 deltagere så vidt jeg husker. Hvis ikke det er verdt å notere seg og ta med i en artikkel om globalisering i en norsk artikkel så vet jeg ikke lengre hva som er det. Det blir litt som å utelate en nobelprisvinner fra en artikkel om nobelprisen fordi man ikke liker vinnern det året. Men det er jo selvsagt mer enn godt nok mulig jeg husker fullstendig feil jeg også. Blir veldig glad om noen kan friske opp hukommelsen min / rette meg på dette .Nunamiut 20. aug 2009 kl. 17:15 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Globalisering. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. jul. 2018 kl. 02:10 (CEST)