Hopp til innhold

Diskusjon:Geir Høgsnes/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Beskyttet / protected

[rediger kilde]

Article is protected against edits from non-administrators due to editwar between a registered user and a non-registered user. Please use this talk-page instead! noorse 5. jun 2009 kl. 03:42 (CEST)

Førsteamanuensis

[rediger kilde]

Kan "assisterende professor" bli rettet til førsteamanuensis? Det er ikke noe som heter "assisterende professor" i Norge. GVU 5. jun 2009 kl. 03:51 (CEST)

Det er en del feil med årstallene. Han var ikke førsteamanuensis (eller "assisterende professor" som det feilaktig står) ved Univ. i Oslo og ved NTNU samtidig. Det riktige er at han var førsteamanuensis ved NTNU fra 1966 til 1998, og at han ble ansatt ved Univ. i Oslo i 1998. I 2000 fikk han opprykk til professor.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Evra66 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endringene er gjennomført. noorse 5. jun 2009 kl. 10:52 (CEST)

Institutt

[rediger kilde]

Rødlenken Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi i innledningen skal være Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi (UiO) Vidariv 5. jun 2009 kl. 11:10 (CEST)

Endring gjennomført. noorse 5. jun 2009 kl. 11:16 (CEST)

Dødsårsak offentlig.

[rediger kilde]

Bør det ikke legges ut årsaken til hans bortgang? Det er tross alt en betydelig kriminalsak, publisert med navn i nasjonale media.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Robertkittilsen (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hvorfor la en uidentifisert og uregistrert sabotørbruker diktere innholdet på wikipedia, når alle mediene skriver om saken?

Ingen har diktert noe som helst. Det jeg gjorde, er slik det gjerne blir handlet ved redigeringskriger. Tilbakestille til siste ikke-vandalistiske endring før krigen startet og låse siden samt henvise til diskusjonssiden. Kom gjerne med lenker og formuleringer her. De vil etterhvert bli lagt inn i artikkelen. En redigeringskrig over dødsårsaken til en nylig avdød person er avskyelig. noorse 6. jun 2009 kl. 00:54 (CEST)

Dette synes jeg er tøvete - at man ikke skulle kunne legge inn noe rundt dødsfallet.Ezzex 8. jun 2009 kl. 00:56 (CEST)

En gang til: Artikkelen ble låst pga en redigeringskrig, der en IP og en registrert bruker tilbakestilte hverandre. Det ble tilbakestilt til siste redigering før dette begynte, og folk ble oppfordret til å komme med informasjonen her på diskusjonssiden. Jeg har ikke uttalt meg for/mot dette - kun mht selve handlingen, at det etter min mening var skammelig å slåss slik på en artikkel over en nylig avdød person. Mvh. noorse 8. jun 2009 kl. 01:44 (CEST)