Diskusjon:Furuberget naturreservat

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er et godt stykke avskrift fra SNL. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.164.165.214 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Den beskyldningen bør du nok begrunne litt bedre. Jeg har sett på begge, og kan ikke se at det er kopiert fra SNL. Begge artiklene er stort sett faktainformasjon hentet fra faktaarket om naturreservatet, og vil naturlig nok inneholde mange av de samme ordene. mvh, --Apple farmer 9. sep 2010 kl. 09:56 (CEST)
Per dags dato står vel jeg som hovedforfatter av denne, og jeg kan avkrefte at dette er ren avskrift fra SNL. Da ville vel isåfall ord og setningsoppbygning per definisjon være identisk? Jeg har basert meg på flere kilder, og både hatt artikkelen fra SNL og faktaarket fra DfN oppe mens jeg skrev artikkelen, i tillegg til flere nettsider med samme informasjon om Furuberget som SNL. Mvh Beagle84 9. sep 2010 kl. 11:02 (CEST)

Flytte de tre siste setningene til ny artikkel om Furuberget (Hamar).[rediger kilde]

Jeg er i gang med en liten artikkel om Furuberget (Hamar). Her har jeg med litt mer om kalksteinsbruddet, og tenker å flytte over noe av det som ikke gjelder naturreservatet fra denne artikkelen (de tre siste setningene). Pinger @Bruker:Beagle84 som er artikkeloppretter. OK? Hebue (diskusjon) 15. okt. 2017 kl. 20:30 (CEST)[svar]

Selvfølgelig, ser frem til å se resultatet :) Mvh Beagle84 16. okt. 2017 kl. 11:32 (CEST)[svar]