Diskusjon:Fuglenes

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fuglenes. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2018 kl. 11:12 (CEST)

Uheldig omdirigering av side[rediger kilde]

Søker en på meridianstøtten omdirigeres en til siden "Fuglenes", noe som er uheldig da Fuglenes inneholder mye mer enn bare meridianstøtten. Samtidig har meridianstøtten en lang historie og representerer en verdensarv. Fuglenes og meridianstøtten bør være separate sider, men gjerne med lenker til hverandre. Fant ikke ut hvordan jeg endrer dette.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ulfterje (diskusjon · bidrag) 7. jan. 2021 kl. 14:40 (Husk å signere dine innlegg!)

@Ulfterje: Enig med deg, det bør være to artikler, så jeg har flyttet teksten om Meridianstøtten fra Fuglenes-artikkelen til en egen artikkel. I Fuglenes-artikkelen ligger nå en kortere utgave av teksten, med henvisning til hovedartikkelen Meridianstøtten. Mvh Geanixx (diskusjon) 20. jan. 2021 kl. 13:13 (CET)