Diskusjon:Frihetsgudinnen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Frihetsgudinnen oppreist av Joachime Goetsche Giaver?[rediger kilde]

Jeg er usikker på om dette er riktig informasjon (gitt av bruker G26), da jeg ikke kan finne kilder på nettet ihvertfall som kan bekrefte dette. Det skal visstnok ha være en artikkel på www.stavangerguiden.com om dette, men denne siden er nede. Fint om noen kunne ordne opp i dette, evnt. ta en avgjørelse om denne informasjonen fortsatt skal være i artikkelen. -- Bekreftet Thomas Johansen - _Ny_ wiki-bidragsyter. 19. feb 2006 kl.20:53 (UTC)

Død lenke[rediger kilde]

Under automatisk robotkjøring blei det oppdaga at følgende eksterne lenke var ødelagt. Vennligst sjekk om lenka faktisk er ødelagt, og fiks eller fjern den om det er tilfellet. Les mer…

JhsBot * 20. mai 2006 kl.19:42 (UTC)

Fixa OPus- (mld, film) 22. aug 2006 kl. 09:07 (UTC)

Opprinnelsen til kobberet i statuen[rediger kilde]

En undersøkelse gjennomført nylig antyder at kobberet som er brukt i statuen ikke er hentet fra Visnesgruvene på Karmøy. Årsaken er at pyritt fra Visnes har et svært lavt innhold av arsen mens kobberet i statuen har et høyt innhold av dette grunnstoffet. I tillegg gjorde Pierrre-Eugène Secrétan, som donerte kobberplatene, vistnok ingen handel med gruvene på Karmøy. Det spekuleres istedet at kobberet kommer fra Spania eller Nord-/Sør-Amerika. Janas 22. aug 2006 kl. 09:01 (UTC)

Kilde: Journal of Materials (JOM), The Minerals, Metals & Materials Society, mai 2006, side 30-33

Flere stautuer?[rediger kilde]

Står det ikke kopier av statuen i mindre versjoner i Paris og Luxembourg-hagen?