Diskusjon:Frankrike

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kandidat til ukens dugnad Frankrike har blitt foreslått til å bli ukens dugnad. Se begrunnelsen og stem for eller imot her.


"Frankrike er offisielt delt inn i 22 regioner."

In fact 25 or 26 regions, if one takes overseas regions into account. What I'm not sure of is whether Corsica is a region: http://fr.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9gions_fran%C3%A7aises http://fr.wikipedia.org/wiki/Corse Apokrif 22. jul 2005 kl.22:10 (UTC)

Vanskelig oversettelse[rediger kilde]

Er det noen som har forslag til hvordan setningen «France is a democracy organised as a unitary semi-presidential republic» kan oversettes? Den nåværende versjonen «Frankrike er et demokrati organisert som en unitær semi-presidentiell republikk» er jo ikke riktig, siden (etter det jeg vet) ikke finnes begrep i norsk som «unitær» og «semi-presidentiell». Stianbh 21. okt 2005 kl.19:12 (UTC)


Beskyttet[rediger kilde]

Pga. daglig vandalisme fra uregistrerte brukere. Zerblatt 13. feb 2007 kl. 15:27 (CET) Kan noen hjelpe meg?

Høyreorienterte presidenter[rediger kilde]

Etter innsettelsen av Hollande stemmer ikke siste setning i avsnittet lenger, men jeg er usikker på om den ikke bør skrives om, heller enn at andre del av setningen strykes?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Frankrike. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 20:30 (CEST)