Diskusjon:Frambu

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Nettverk[rediger kilde]

Hei Kha! Jeg ser du har vært innom denne artikkelen og lagt til om en rekke syndromer som behandles på Frambu, noe som jo har løftet artikkelen. Takk skal du ha. Men jeg lurer på hvorfor du kopierte fra Frambus side Om oss og la inn igjen avsnittet om nettverksarbeid også etter at jeg hadde slettet det 16. november. Om du har fulgt med på slettesiden, vil du vite at artikkelen ble foreslått slettet fordi det var «copy violation», og slikt slettes med hard hånd. Jeg ryddet artikkelen og skrev om ganske mye for å wikifisere den og gjøre den leksikalsk, som er noe annet enn «klar til å publiseres på egen hjemmeside». Grunnen til det var, som jeg skrev i slettedebatten, at jeg syntes det var et viktig bidrag. Men med avsnittet om nettverksarbeid som du til stadighet legger inn i artikkelen, tipper den over i copy violation, og vil kunne nomineres til sletting igjen. Om du legger merke til teksten i avsnittet over om Kurs og leirer, så har jeg der trukket inn litt om nettverksarbeid, slik at det står noe om det der. Om du vil ha et eget avsnitt om dette, bør du skrive det med egne ord, ikke kopiere fra Frambus hjemmeside. Jeg venter til du har svart her før jeg gjør noe mer, det er bedre vi finner en løsning enn at vi lager en redigeringskrig over en nyttig artikkel som vi begge ønsker å ha med i wikipedia. Harald Haugland 19. nov 2006 kl. 18:59 (CET)

Hei Harald. Takk for konstruktiv tilbakemelding. Som du sikkert skjønner er jeg fersk på wikipedia. Jeg trodde det var tekniske ting som gjorde at nettverksavsnittet forsvant... Hilsen Kari Hagen

Da tar jeg det bort, og så skriver jeg mer til deg på din brukerside. Harald Haugland 20. nov 2006 kl. 10:03 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Frambu. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 20:04 (CEST)[svar]