Diskusjon:Fotojournalistikk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vil gjerne gjøre denne enda større og bedre enn jeg har gjort hittil. Det finnes tilgjengelig litteratur på norsk historie, men det tar tid å forenkle den i sammenheng med den internasjonale utviklingen. Vil også utvikle noe på kontroverser i fotojournalistikk (PFU-saken om bussbildet blant annet), samt andre relevante temaer som omfatter fotojournalistikk. Vært fint å utviklet denne til en anbefalt eller utmerket artikkel over tid. Ser gjerne at flere bidrar. Er vanskelig å få til noe alene.

Bruker:alexiswie 27. mai 2016 kl. 01:49 (CET)[svar]

Jeg tror det hadde vært en fordel å døpe om denne artikkelen til "Fotojournalistikk" jo før, jo heller. Det er ett ord, og det er det som brukes i første rekke av pressefotografer/fotojournalister. Den er dessuten særdeles hjelpeløs og dels feilaktig. Bør kanskje ha en kraftigere disclaimer inntil det står på egne bein? Skal se om jeg får jobbet litt med den om ikke lenge, men det finnes kanskje andre med innsikt som også kan ta en økt?

Toralf Sandåker 9. jan 2009 kl. 06:08 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fotojournalistikk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. mar. 2021 kl. 09:53 (CET)[svar]