Diskusjon:Folk og språk i Bhutan

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flyktningene i Nepal[rediger kilde]

Hei Orland!
mye fin jobbing med Buthan, ser jeg! Har du tenkt å gjørra noe med FLYKTNINGENE i NEPAL? (Jeg har tenkt å skrive noe om flyktningeproblemet fra nepalesisk side. Det står ikke helt øverst på lista, men jeg har plassert noen linker et sted der de egentlig ikke passer, helt nederst i artikkelen om Nepals Kommunistiske Parti (maoistisk). Se under innhold 6.3.6 Flyktninger fra Bhutan i Nepal.) Waddya think? Togrim 2006-03-27

En del om dette temaet er presentert i artikkelen Nepalere i Bhutan, og berøres også i Bhutan#Politikk, i Bhutans_politiske_system#Politiske_partier og i Bhutans_historie#Dagens_utfordringer. Vi er sikkert enige i at dette er en alvorlig og viktig sak, men med det omfanget Bhutanstoffet har i dag, synes jeg ikke dette bør få en proporsjonalt større plass enn i dag. Hvis det skal utvides, vil jeg foreslå at det gjøres i artikkelen Nepalere i Bhutan. M. Haugen 27. mar 2006 kl.12:50 (UTC)
Ser at du har flytta lenkene. Fornuftig, de hører mer hjemme der du la dem enn der de lå.
Jeg vurderer om jeg skal lage en egen liten artikkel om flyktningeproblemet sett fra nepalesisk side og åssen regjeringa takler det. (Nepal har også et tibetansk flyktningeproblem, der kongen nå slår ned på flyktningene for å tekkes Beijing.) Men det står ikke helt på det første tapetet, tror jeg.
Saka er også interessant fordi de nepalesiske maoistene KANSKJE forsøker å bruke flyktningeproblemet til å plante en avlegger i Bhutan. Jeg la inn et par linjer om Communist Party of Bhutan (Marxist-Leninist-Maoist) i artikkelen din om Bhutans politikk.
(en kilde om partiet er den autoritative Leftist Parties of the World, sida om Bhutan - andre kilder er noen erklæringer osv som ligger på Internett. 43 hits på siste Googling, ikkeno nytt så det ut til.)
Bestehexer Tøgrim, 2006-03-28

Flytting[rediger kilde]

Jeg tror denne artikkelen burde flyttes til Bhutans demografi. Eller? Jon Harald Søby 31. mar 2006 kl.19:29 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Folk og språk i Bhutan. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 18:48 (CEST)[svar]