Diskusjon:Filtvet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tettsted?[rediger kilde]

Kategorien Tettsted i Buskerud er fjernet. Hvorfor det? Helge Høifødt (diskusjon) 22. des. 2015 kl. 20:34 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Filtvet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 17:01 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Filtvet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. okt. 2017 kl. 00:50 (CEST)[svar]

Stedsnavnets opprinnelse[rediger kilde]

Ved ryddingen i artikkelen så tok jeg ut følgende, som var lagt inn med en kilde som ikke bekreftet innholdet:

Det norrøne ordet fila betyr «fjæl» eller «bord», og har konnotasjoner til noe flatt. Det er derfor mulig at navnet i stedet refererer til et flatt, utskilt jordstykke. 

Men om dette stemmer, så bør det jo legger inn igjen, men da med en god kilde--WK (diskusjon) 11. nov. 2023 kl. 16:04 (CET)[svar]

Ekraelva eller Ekrabekken?[rediger kilde]

Har endret Ekrabekken til Ekraelva, for å skape konsistens mellom denne artikkelen om den om elven. Denne elven/bekken har av en eller annen grunn ikke fått noe offisielt navn, og navnet i kildene varierer mye. Av gode kilder på «elv» så har jeg notert meg disse:

Men det er jo masser av eksempler på «bekk» også. Grunnen til at jeg la den inn som elv er dels at det er det som ligger i lovverket, dels størrelsen på nedbørsfeltet (over 13 km2), og dels betydningen den har hatt for fremveksten av tettstedet Filtvet. Om argumentene for «bekk» er bedre så kan vi jo endre tilbake. Men da må vi gjøre det i alle artiklene, slik at det blir likt.--WK (diskusjon) 11. nov. 2023 kl. 16:34 (CET)[svar]