Diskusjon:Film

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Litt søkt å knytte film til lagringsmediet siden det i dag lages en rekke filmer som aldri blir lagret på celluliod, spesielt etter at digitale medier ble introdusert. Bernt 18. feb 2006 kl.11:54 (UTC)

Enig, jf. parentesen. Celluloid ble stort sett faset ut i løpet av 1950-årene fordi en fant mindre brannfarlige løsninger, selv om "celluloid" fortsatt brukes som metafor for film - akkurat som f.eks. Levanger fortsatt har en dampskipsbrygge, og et lite damplok finnes fortsatt på å varsle om usikret planovergang.Pål Jensen (diskusjon) 18. des. 2014 kl. 16:49 (CET)[svar]

Gjennomsyret av feil.[rediger kilde]

Oj oj oj. Her var det mange merkelige inntrykk. Skal prøve å rett opp noe, men det hadde også være fint om vi fikk hevet denne artikelen.Dette usignerte innlegget ble skrevet av PetterHansen (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Artikkelen er oversatt fra svensk, og kan muligens bære preg av dette. Hvis du hevet standarden på artikkelen hadde det vært knallbra, og hvis du trenger hjelp er det bare å si ifra. Forøvrig vil jeg gjøre oppmerksom på at du skal undertegne innlegg på diskusjonssider, slik at vi ser hvem sier hva her. Du undertegner enkelt med den knappen på verktøylinja som ligger nest lengst til høyre, eller ved å skrive ~~~~. OPus- (mld, film) 21. nov 2006 kl. 07:12 (CET)

Denne artikkelen krever oppmerksomhet[rediger kilde]

Denne artikkelen trenger en omskrivning. Bedre kategorisering, oppdatering av innhold og en mer helhetlig struktur. Redigering av WP er helt nytt for meg, men jeg skal gjøre mitt beste for å pusse opp denne delen om film.

Ting som trengs Generell oppdatering - mye har skjedd på opptakssiden så vel som distrubisjon. Enkelte av de nevnte formatene er ikke lengere i vanlig bruk, og flere nye formater er ikke nevnt. Digitalkino må inn i artikkelen (burde også få sin egen artikkel). Hisoriske fakta må sjekkes og rettes.

Det er også en generell mangel på utfyllende informasjon i de forskjellige underkategoriene. All ekstrainformasjon er velkomment, ellers ser jeg et stort forbedringspotensiale.

Skal som sagt gjøre det jeg kan for å få denne artikkelen opp å stå. --JMNilsen (diskusjon) 28. mar 2012 kl. 12:27 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Film. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. sep. 2017 kl. 23:19 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Film. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. feb. 2023 kl. 13:16 (CET)[svar]