Diskusjon:FA Youth Cup

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

WP:NOT#Resultatservice?[rediger kilde]

At Wikipedia ikke er resultatservice er jo én ting, men dette er jo faktisk en av mange hundre sider som inneholder resultater av finalekamper. Dette er iallefall en interessant side for oss som er opptatt av engelsk fotball. Kom heller med forslag til hvordan siden bør bygges opp. Aloba 2. nov 2008 kl. 17:50 (CET)

Den bør bygges opp av innhold annet enn resultater og lagoppstillinger. Arrangementshistorikk – når ble den opprettet, hvordan ble det arbeidet frem mot opprettelsen, hvem var pådrivere? Dagens arrangement – hvordan er det organisert (under FA, ja, men det må da være mulig å si mer), hva har det å si for omverdenen (omtale, tilpasninger), hvordan finansieres det? For lagoppstillingene og pauseresultatene bør man heller vise til eksterne ressurser – jeg kan ikke skjønne at det har noe i et allmennleksikon å gjøre. — the Sidhekin (d) 2. nov 2008 kl. 21:44 (CET)
De er greie nok de manglende du nevner her, men å si at den bør slettes synes jeg er å dra det litt langt. Og dessuten, vi er ikke et allmennleksikon, vi er wikipedia. Et allmennleksikon har store plassproblemer, det har ikke vi. Shauni 5. nov 2008 kl. 15:07 (CET)
Enige i manglene jeg også. Tror jeg kan bidra med litt her, men jeg er helt uenig i fjerningen av lagoppstillingene. Det som er interessant med disse, er å se hvilke spillere som har klart seg videre opp til A-lagsnivå. Denne cupen har forøvrig stor prestige i England.Aloba 5. nov 2008 kl. 15:21 (CET)
Jeg har ikke sagt at artikkelen bør slettes. Jeg har sagt at den er uencyclopedisk i form, og det står jeg ved. Det er {{uencyclopedisk}} som nevner sletting som et alternativ. Et dårlig alternativ, mener nå jeg, men der er de som mener det er slettegrunn, så jeg skal ikke kjøre noe solospill ...
Det var faktisk lagoppstillingene som fikk meg til å reagere på denne artikkelen: Robert Smith lenker i dag til en pekerside – tidligere lenket den til Robert Smith, vokalist i The Cure. Jeg tviler på det var riktig? Han er vel i eldste laget? :)
James Morrison er kanskje(?) i rette alderen, men han er også musiker, og jeg ser ingen indikasjon på at han har spilt fotball.
James O'Connor var ikke bare for gammel, men også for død til å skulle ha deltatt her. Pluss at han drev med svømming og vannpolo.
Keith Brown er også for gammel. Pluss at han er kjent som Shakespeare-kjenner og professor i litteratur – ikke som fotballspiller.
David Johnson spilte fotball! Utrolig nok! Men født i 1951 var han nok i eldste laget for denne turneringen.
Lee Martin spilte fotball! Utrolig nok! Men født i 1987 var han nok i yngste laget i 1985/86 ...
Michael Devine døde i 1981, så han sto neppe i mål for Middlesbrough 1989/90.
Kevin Smith var kanskje i riktig alder? Men jeg tviler på han spilte fotball.
Hadde dette vært en fotballwiki, hadde jeg sett poenget med disse lagoppstillingene. Men Wikipedia er et allmennleksikon. Her blir det bare komisk. — the Sidhekin (d) 5. nov 2008 kl. 17:08 (CET)
Det du nå skriver kan jeg være enig med deg i. Slik det ble skrevet først, trodde jeg at du også ville ha bort lista over finalene. Lagoppstillingene er nok bare i interessante i den grad at mange spiller (men langt fra alle) har etterpå nådd et høytnivå. (I eksempelet Lee Martin er for øvrig den eldste mye mer kjent enn utgaven født i 1987). Skal se om jeg kan klare å hoste opp litt av det du etterspør. Lagoppstillingene kan legges under ekstern lenke. Shauni 5. nov 2008 kl. 18:04 (CET)
Jeg skrev vel at «lagoppstillingene og pauseresultatene» ikke har noe i et allmennleksikon å gjøre. Men det siste var min misforståelse – jeg ser nå der står: «Finalen blir spilt over to kamper» – og da blir det vel ikke urimelig å gi begge resultatene + sammenlagt. Beklager om jeg har gitt inntrykk av annet, men liste over finalene + (sammenlagt)resultatene fra disse har jeg ikke hatt noe problem med. Vel, bortsett fra at jeg kunne ønske mer om andre, mer utenomsportslige, aspekter, da ... — the Sidhekin (d) 5. nov 2008 kl. 18:20 (CET)