Diskusjon:Ernst Glaser

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bio Glaser[rediger kilde]

Ernst Glaser blir gjerne ansett som norsk av oss nordmenn, men... hmmm... Han var godt voksen da han fikk jobb i Norge (24 år) - kan vi adoptere og kalle ham norsk? Gjerne for meg - bare stusset litt... Også; Jeg har lest at Glaser beholdt stillingen fram til 1969, ikke bare til 1950 - jeg har dessverre ingen gode referanser å vise til for å styrke min påstand, derfor lot jeg begge alternativer stå foreløpig. Fint hvis noen har meninger, tilføyelser, info å bidra med. Amarone 23. feb 2007 kl. 23:22 (CET)

Ser han står som både norsk og tysk på engelsk wiki. Er vel kanskje det mest riktige. Jeg kan legge inn kategoriene. --Gaz 23. feb 2007 kl. 23:28 (CET)
Men atte atte - ikke stol blindt på engelsk wiki - ser denne artikkelen er skrevet av en eller annen "Amarone" Amarone 25. feb 2007 kl. 22:36 (CET)

Har fikset og lagt til litt på artikkelen, men er fortsatt usikker på noe av infoen. Har satt opp noen lenker, men ingen av disse er fullgode referanser. Jeg er temmelig sikker på at Glaser døde i 1979 og ikke 1974 som har kommet inn på mic sine sider, sannsynligvis etter en typo hos Simax/Idar Karevold... Og mest sannsynlig sluttet Glaser iallefall å ha "monopol" på konsertmesterstillingen i OFO i 1950 (kanskje stillingen ble delt mellom flere konsertmestre, hvor Bjarne Larsen da var 1. og Glaser 2., eller kanskje Glaser kun fortsatte som gjeste-konsertmester, eller...?) Og dette nordnorske orkesteret har jeg ikke hørt noe om. Det hadde vært fint med en liten referanseliste her, slik at vi kunne være sikre på at artikkelens innhold er korrekt. Fint hvis noen har gode og pålitelige oppslagsverk på lur (Har ikke f.eks. Hampus Huldt-Nystrøm har skrevet om Glaser...?) - jeg mener ikke å skyve denne kjipe jobben over på andre - det er bare det at jeg er utenlands & bokhyllen min er i Norge. Amarone 2. mar 2007 kl. 01:14 (CET)

Har fått bekreftet fra mic at Simax har typo & Glaser døde 3. april 1979. Amarone 4. mar 2007 kl. 12:38 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ernst Glaser. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 11:55 (CEST)[svar]