Diskusjon:Enhver blir salig i sin tro

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg stusser litt over at artikkelen er merket med at den mangler referanser. Er det referansen til Potsdamer Toleranzedikt som ikke holder mål? Den skal i tilfelle dekke 3/4 av artikkelen. Påstanden om Wilhelm I mangler derimot referanse. --Svein Sando 2. jan 2012 kl. 23:31 (CET)

Jeg har presisert ønsket om referanser til tre påstander. - Mr. Hill 2. jan 2012 kl. 23:38 (CET)
Artikkelen er endret såpass mye at merknaden kanskje kan fjernes? --Svein Sando 3. jan 2012 kl. 00:48 (CET)
Helt klart. Takk for fin jobb! - Mr. Hill 3. jan 2012 kl. 01:23 (CET)
Jeg synes kanskje det fulle sitatet skulle oversettes til norsk. Kan man som artikkelskribent gjøre det selv, og hvordan skal i tilfelle slikt anføres? I fagartikler med oppgitt forfatter gjøres det ved å anføre «min oversettelse» el.l., men siden forfatterinformasjonen på en Wiki-side er høyst kompleks, vil ikke den metoden fungere. --Svein Sando 3. jan 2012 kl. 01:30 (CET)
Dersom du er sråkkyndig (og det synes det som du i høyeste grad er) kan du skrive direkte oversatt: og komme med din versjon. Det er en ok løsning så lenge vi ikke har kilder, og når resten av artikkelen er ryddig og kildebelagt på vesentlige deler. - Mr. Hill 3. jan 2012 kl. 09:16 (CET)
Da har jeg forsøkt meg på en oversettelse. Utgangspunktet er en 260 år gammel tekst, så oversettelsen er ikke direkte enkel. Endringer i tenkemåte bidrar til vanskelighetene. jeg har derfor føyd til en historisk begrunnet kommentar til oversettelsen. Det er mulig dette er en litt uleksikalsk måte å gjøre det på, samtidig som det vel ikke kan være skadelig at folk ser hvilke utfordringer oversettere står overfor. Fagartikler ellers er ofte fulle av slike drøftinger. --Svein Sando 3. jan 2012 kl. 14:41 (CET)
Justert. Jeg synes ikke det trenger stå noen forklaring på oversettelsen. Den kommer etter referansen. Om noen ønsker å omformulere, er det slik Wikipedia er bygget opp. :) - Mr. Hill 3. jan 2012 kl. 23:24 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Enhver blir salig i sin tro. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 10:17 (CEST)[svar]