Diskusjon:Elevorganisasjonen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vil det ikke være relevant med en lenke til Elevenes Hovedforbund, da dette forbundet ble startet som en reaksjon på arbeidsmetodene til Elevorganisasjonen? 80.111.160.7 fjernet akkurat denne lenken. Kjetil Ree 13. des 2005 kl.00:04 (UTC)

Kritikk mot EO[rediger kilde]

Slettet avsnittet "Kritikk mot EO" på grunn av meningsbærende innhold uten objektiv synsivinkel, og en rekke faktiske feil. Elevorganisasjonens politikk er ikke riktig referert, i det organisasjonen i sine grunndokumenter verken har klar motstand mot friskoler, karakterer eller nasjonale prøver. Elevorganisasjonen er partipolitisk uavhengig, og har ikke fått kritikk for å ikke ivareta dette hensynet. Organisasjonen tar ikke 135 000 elever til inntekt for sitt syn, men opererer med et medlemstall på rundt 355 institusjoner. Det er ingen stor medlemsflukt fra elevorganisasjonens til Elevenes Hovedforbund, ifølge Elevorganisasjonens registre. -01

Ser at avsnittet er ser særlig bra formulert, men synst ikke dette er grunn nok til å fjerne hele avsnittet og la vær å nevne kritikk om EO. Finner noe kritikk her (Google-cache av Hvem representerer Elevorganisasjonen?, Formann i Elevenes hovedforbund), her (debattinnlegg) og her etter et kjapt søk. --Futti 27. mar 2007 kl. 14:57 (CEST)
Jeg mener også avsnittet bør fjernes i sin helhet. Det er greit at man skal slippe til kritikk av Elevorganisasjonen, men det som står i artikkelen nå mangler objektivitet og inneholder flere faktafeil. I tillegg kan ikke påstandene spores til noen eller etterkontrolleres når de bare tilskrives "mange" og "flere". Om avsnittet skrives om så det kommer frem hvem som kritiserer Elevorganisasjonen må det gjerne stå. --Magnarmuller

Håvard Vederhus[rediger kilde]

Er Håvard Vederhus leder av EO-Oslo eller EO? I artikkelen er han lagt som leder for EO. mvh Mr. Hill 14. mar 2008 kl. 13:57 (CET)

Håvard Vederhus har tidligere vært leder både i EO Oslo og EO sentralt (leder av EO sentralt i 08/09).

Martin Nielsen[rediger kilde]

Pekeren til artikkelen om Martin Nielsen lenker til en annen person enn den Martin Nielsen som ledet Elevorganisasjonen i perioden 2000-2001. Har ikke nok wiki-knowhow til å vite hvordan det bør rettes, men foreslår at ikke Martin Nielsen settes som en peker direkte videre. Evt kan det lages en kort artikkel om Nielsen. I tillegg til å ha ledet Elevorganisasjonen satt han i NOUen som la grunnlaget for kunnskapsløftet, og tok blant annet ut dissens på punktet om offentliggjøring av nasjonale prøver.

84.215.166.124 3. mai 2010 kl. 00:20 (CEST)[svar]

Pekeside er laget + lenken er fjernet. KEN 11. mai 2010 kl. 00:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Elevorganisasjonen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 08:31 (CEST)[svar]