Diskusjon:Eidskog

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Offentlig administrasjon og Kommunale tjenester[rediger kilde]

Jeg har fjernet to avsnitt jeg ikke fant noen referanser for:

I 2001 ble Eidskog kjent for sin behandlingsgaranti. Ordfører Ivar Skulstad lovet da at kommunen
ville sørge for at innbyggerne ikke trengte vente mer enn seks uker på en operasjon. Andre garantier
kommunen ga var for barnehageplass, tomt, ved og sommerjobb. Disse tiltakene sikret overveldende 
oppslutning om Arbeiderpartiet ved kommunevalget 2003. Siden kommunen ikke disponerte midler i
samsvar med utgiftene, tvang budsjettoverskridelser på 33 mill. kroner (budsjettåret 2004)
Fylkesmannen i Hedmark til å sette kommunen under offentlig administrasjon. Ved utgangen av 2005
lå kommunen an til en budsjettoverskridelse i samme størrelsesorden som foregående år.

og

Det bor også mange gamle mennesker i Eidskog. Det er like mange personer over 90 år i Eidskog
som det er i nabokommunen Kongsvinger, med tre ganger så stort innbyggertall. Derfor har kommunen
bygget et sykehjem med plass til 90 personer. Eidskog sykehjem er bygdas stolthet og største arbeidsplass.

-- Hans-Petter 3. jan 2009 kl. 12:38 (CET)

Er det ikke det vi har {{tr}} til? De tre første setningene i første avsnitt skapte en del avisoverskifter, også på nasjonalt nivå. Forøvrig burde kanskje den interkommunale strømprisgarantien nevnes. Dessverre har jeg aldri hatt noen suksess med å søke opp gamle nyheter. At garantiene sikret overveldende oppslutning er spekulasjon. At kommunens økonomi har lidd kraftig er også kjent. Skulstad er ikke like populær for å si det sånn. Når man først er ikke på ting som ikke bør stå her, så hva med «lokal kremmer»? Ters 3. jan 2009 kl. 13:09 (CET)

Eidskogsangen[rediger kilde]

Hans Børli har skrevet en sang, som halv-offisielt kalles Eidskogsangen. Kanskje noen fra Eidskog vil mene noe om den bør nevnes på atikkelsiden? Se siden Børlis Eidskogsang. 89.8.239.139 30. jun 2010 kl. 14:37 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eidskog. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2017 kl. 02:52 (CEST)[svar]

Kjente Eidskoginger[rediger kilde]

Er virkelig Odd Sverre Jahren en kjent Eidskoging? Kan jeg herved nominere Sten Robin Bergh? Sk8rud (diskusjon) 6. aug. 2017 kl. 16:32 (CEST)[svar]

Jeg har vært skeptisk til Odd Sverre Jahren, men han har stått der veldig lenge. Et søk tyder på at han har en eller annen ledende stilling i Fagforbundet, som kan bety at han har en form for maktposisjon i samfunnet, men det er ikke dokumentert akkurat hva slags posisjon det er. Kravene var litt slappere før i tida. Det skal dokumenteres en form for relevans for å bli nevnt. Jeg synes vel også at man egentlig bør ha en egen artikkel før man blir nevnt i disse kjendislistene, men jeg vet ikke om det er full enighet om det. Sånn sett er det i alle fall to andre påstått kjente personer fra Eidskog som jeg synes er tynt dokumentert.
Jeg finner ingen Sten Robin Bergh ved søk. Mente du Stein-Robin Bergh? I så fall ser det ut som en person man skal være forsiktig med å skrive om. Artikler skal være nøytrale og balanserte. Wikipedia skal ikke være en gapestokk. Ters (diskusjon) 6. aug. 2017 kl. 17:02 (CEST)[svar]
Rødlenkede kan i grunn fjernes om det ikke er god grunn til å vente en biografi, dvs biografi må være aktuelt ihht WPs kritierier. --Vennlig hilsen Erik d.y. 6. aug. 2017 kl. 18:41 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eidskog. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2019 kl. 19:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eidskog. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. feb. 2023 kl. 00:57 (CET)[svar]