Diskusjon:Egg (mat)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg håper noen med relevant kunnskap om emnet fyller ut denne artikkelen. Petter Bøckman 16. feb 2009 kl. 19:56 (CET)

Og jeg håper noen med innsikt kan redigere billedmaterialet bedre, for meg virker siden rotete med mal + to illustrasjoner + galleri halvveis oppå hverandre.. TorSch 16. feb 2009 kl. 20:28 (CET)

Har forsøkt litt på egenhånd å venstrestille de to bildene og trekke dem litt oppover i teksten. Er dette akseptabelt?
Har altså ikke gjort endringen på aktuell side, kun her. Ber noen slette sandkassetesten min fra denne diskusjonssiden etter meg. Takk, TorSch 16. feb 2009 kl. 21:32 (CET)
Nå som Orland har fjernet landbruksmalen, har jeg flyttet opp eggebildet. Håper det ble mindre rotete. Petter Bøckman 18. feb 2009 kl. 21:07 (CET)
burde det begynne å hjelpe. Jeg hart flyttet artiklen fra eggproduksjon til egg (mat). Eggprodusjon er dettet opp i artiklen om Høns, og denne vil matche den engelske Egg (food). Petter Bøckman 19. feb 2009 kl. 11:16 (CET)

Linken i artikkelen om høns til eggproduksjon går til denne siden. Denne siden har minimalt av informasjon om eggproduksjon. Jeg ser en nylig endring av 10.mars fjernet en utvidelse om eggproduksjon med begrunnelsen at det var "dyrevernspropaganda". Siden artikkelen om Høns har samme kilde (dyrevernsalliansen) som det fjernede materialet, virker det rimelig å tilbakestille denne endringen da kilden åpenbart er god nok for artikkelen om Høns- eventuelt kan man foreta en mindre redigering, eller putte "propagandaen" inn i artikkelen om høns og fjerne linken til eggproduksjon i hønseartikkelen.

Jeg tror det vil være best å ha en egen artikkel, gjerne med utgangspunkt i en:Poultry farming. Om noen har tid til å oversette den, hadde det vært flott; der er noen unnvikende uttrykk i den, og den er langt fra komplett og balansert, men den er velutviklet og et godt utgangspunkt. Med mindre det er noen grunn til annet, ville jeg uansett velge som engelsk og tysk WP å behandle produksjon av egg og kjøtt fra fjærfe i samme artikkel – Fjærfeproduksjon, kanskje? Eller blir det klarere som Egg- og fjærfeproduksjon? (Uansett med alle naturlige omdirigeringer – bare vi først får en artikkel på plass.) — the Sidhekin (d) 13. mar 2010 kl. 13:34 (CET)

(d) 5. jan 2011 kl. 14:46 (CET) Lurer på om jeg skal sette inn dette bildet i artikkelen, men er litt usikker på hvor og hvordan den passer inn best: Egg Cleaning Kaffiholen

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Egg (mat). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jun. 2017 kl. 19:15 (CEST)[svar]