Diskusjon:Deutsches Heer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Oppslag[rediger kilde]

Jeg undrer på hvorfor denne artikkelen heter «Deutsches Heer», det er et navn den ikke har på tysk. Den kalles bare Das Heer og artikkelen på tysk ligger på de:Heer (Bundeswehr). Foreslår flytting til Hæren (Tyskland) (nå omdirigering). Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 10. okt 2012 kl. 16:24 (CEST)

IW er feil, da artiklene på tysk er delt opp i tidsepoker, mens på norsk dekker en artikkel hele tidsepoken. Så egentlig skal den ikke ha iw til tysk. Mulig en bot som roter det til, for mot engelsk så stemmer det. Det er også mulig at artikkelen er delt på tysk i ettertid, men de burde ha en samleartikkel som vi kan lenke til, så får de dele derfra.--KEN (diskusjon) 10. okt 2012 kl. 16:36 (CEST)
Hm. Artikkelen slik den nå står har et helt klart samtidstilsnitt, selv med historieavsnittene, som forresten blander sammen Tysklands hær og Tysklands forsvar, med henvisning til utdypende artikler om Tysklands forsvar i forskjellige epoker og regimer. Trengs det rydding? Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 10. okt 2012 kl. 16:52 (CEST)
Enig i innsigelsene. Synes kanskje at Tysklands hær er det mest treffende. PaulVIF (diskusjon) 10. okt 2012 kl. 17:18 (CEST)
Tysklands hær er helt greit for meg. Den tyske artikkelen det lenkes med iw til omhandler kun Bundeswehr omn det ikke er observert. Ser at Deutsches Heer omhandler keiserperioden på tysk. --KEN (diskusjon) 10. okt 2012 kl. 17:31 (CEST)
Jeg mener at siden flyttes til Hæren (Tyskland), den vil da være i samsvar med artiklene Hæren (Norge) og Hæren (Danmark) mvh --Pmt (diskusjon) 25. jan. 2016 kl. 03:32 (CET)[svar]