Diskusjon:Det Kongelige Selskap for Norges Vel

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kritikkseksjon fjernet[rediger kilde]

Jeg har fjernet kritikkseksjon fra artikkelen, da vi ikke har det i våre artikler. Eventuell kritikk må plasseres i selve teksten og ikke i slike særavsnitt. Teksten er vedlagt under og den som ønsker kan eventuelt innpasse det i løpende tekst, med relevante referanser. Ulf Larsen 11. jan 2010 kl. 17:26 (CET)


Organisasjonen mottok etter en uavhengig evaluering i 2005, massiv kritikk for å drive kostbart bistandsarbeid uten bærekraft. Resultatene ble publisert i en rapport laget av Nordic Consulting Group (NCG). Det ble blant annet pekt på at det ikke var tatt tilstrekkelig hensyn til målgruppenes behov, at arbeidet hadde liten effekt, at flere prosjekter bar preg av manglende kvalitetssikring og at organisasjonen hadde valgt seg svake partnere. Organisasjonen har de senere årene også hatt høy gjennomtrekk av ansatte.


Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Det Kongelige Selskap for Norges Vel. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. des. 2023 kl. 06:12 (CET)[svar]