Diskusjon:Claudia Scott

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Noe må være galt eller utdatert når det gjelder hennes forhold til Kevin Welch i Nashville

I følge hans hjemmeside http://www.kevinwelch.com/ og også engelsk Wikipedia er han for mange år sien flyttet til Texas. Hun er ikke nevnt overhode på hans hjemmeside, Så dette bør noen som kan mere om musikkmiljøet i USA enn meg rette og oppdatere. Her er enten Welch eller Nashville galt - eller begge deler

Norske Wikipedia har gitt en link til henne hjemmeside på at hun bor i Nashville med Welch, Men pr. dags dato står det ingenting om dette på hennes hjemmeside - utover at hun er glad for å komme på besøk til Norge om sommerne. Så denne linken bekrefter ikke lengre denne påstanden.

Noen kan også lage en side om Kevin Welch på norsk, men her bør en først få avklart hans nåværende og tidligere tilknytning til Norge og Claudia Scott. Claudia Scott nevner på sin hjemmeside i forbindelse med sine turer til Norge at "vi" har deltatt eller vært på mange ulike spesifike arangementer. Er Welch hennes partner som er betegnet som "vi" så kan det tyde på at han har aktive deltagelser/tilknytinger til norsk musikkmiljø som bør/kan nevnes.

Når det gjelder Claudia Scott sin side kan en også nevne hennes aktive samarbeider med andre artister enn Casino Steel og "Big Hand". Så som hun har deltatt på mange plateinnspillinger med ulike artister som Terje Tysland, og er artisten på hans kjente duett "Heile Livet For Dæ" https://www.youtube.com/watch?v=1OcRSSIMAVg&list=RD1OcRSSIMAVg#t=223. Ser en videre på hennes hjemmeside (se på både undersiden "Tour", og de siste årene på "News"), så ser en at hun fortsatt opptrer mye i Norge med mange ulike artister. Her kan det trolig være stoff å nøste videre på for å oppdatere henne til år 2015/16. Slik siden fremstår i dag får en litt inntrykk av at hun de siste årene har trukket seg litt tilbake fra Norge i fra sitt bopel i Nashville - men hun opptrådte (ifølge egen hjemmeside) igjennom hele år 2015 svært så aktivt i Norge. http://www.claudiascott.com/ Hun er aktivt på sin Facebookside hele tiden, så det er sikkert også mulig å kunne skrive til henne for å få svar på spørsmål som hennes bopel og sivilstatus.

Siden musikk ikke er mitt spesialfelt ser jeg gjerne at noen andre griper tak i dette.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Brrr (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Claudia Scott. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 18:23 (CEST)[svar]