Diskusjon:Civita

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Skrevet av Civita selv ?[rediger kilde]

Skrevet av noen som jobber i Civita? Det ser hvertfall sånn ut. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 188.113.87.223 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er nøytralt å gjengi deres formål og hva de selv sier de arbeider for. Men det gir inntrykk av slagside når ikke noe annet nevnes. --Vennlig hilsen Erik d.y. 30. mai 2020 kl. 00:35 (CEST)
La til overskrift, slik at dette blir et avsnitt blant (efterhvert) flere... Autokefal Dialytiker (diskusjon) 22. feb. 2021 kl. 19:55 (CET)

Aksjeselskap/tankesmie/hvafornoedada[rediger kilde]

Å beskrive Civita i en infoboks som "aksjeselskap", blir omtrent som å beskrive Oslo som "et stykke tettbebyggelse". Ja, Civita er opprettet som et aksjeselskap; dette faktum er omtrent like interessant som antallet gater vil være i en artikkel om Oslo... Har noen et forslag til en bedre karakteristikk for bruk i infoboksen ? (Og hvilke varianter av infoboks finnes det i det hele tatt ? Hvor kan man lese den listen ?) Autokefal Dialytiker (diskusjon) 22. feb. 2021 kl. 19:55 (CET)

Ser at motstykket Manifest Tankesmie har «Infoboks organisasjon». Det passer hakket bedre. --Andrez1 (diskusjon) 22. feb. 2021 kl. 20:25 (CET)