Diskusjon:Christoffer-saken

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Utvidelse av artikkelen, og referanser[rediger kilde]

Det er tid for en artikkel om denne saken, jeg har begynt på den og kommer til å utvide den, skal også legge inn referanser. Om andre er interessert i å bidra så er de selvfølgelig velkommen til det. mvh - Ulf Larsen 15. okt 2010 kl. 11:34 (CEST)

Fjernet lenker fra Facebook[rediger kilde]

Jeg har fjernet to lenker fra Facebook, den ene var en generell støtteside for Christoffer (lite relevant for et leksikon) og den andre var påstått publisering av dommen i lagmannsretten. Jeg skriver påstått, da vi ikke har noe grunnlag for å vurdere om det faktisk var dommen. For min del må det gjerne ligge en lenke til dommen i artikkelen, men det må da lenkes inn fra nettsidene til Lovdata som er det offisielle nettstedet for publisering av dommer. Ulf Larsen 29. des 2010 kl. 10:06 (CET)

Identifisering?[rediger kilde]

Som ventet ble navnet på stefaren fjernet raskt. Hva er argumentet for å ikke offentliggjøre navnet?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Schwanz (diskusjon · bidrag) 16. feb 2013 kl. 13:28 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Wikipedia er et leksikon, vi har ingen interesse av å fungere som en offentlig gapestokk. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 16. feb 2013 kl. 14:11 (CET)
Hei. Som jeg skrev i slettebegrunnelsen er informasjonen slettet av BLP-grunner; altså omtale av levende personer. Det er en administrators ansvar å sørge for at slikt blir fjernet når det oppdages og på en slik måte at informasjonen ikke kan etterspores i artikkelens historikk. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 16. feb 2013 kl. 14:15 (CET)