Diskusjon:Céline Dion

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Gammel kommentar[rediger kilde]

Er det noen flere enn meg som føler at dette er en alt for kort og dårlig artikkel om en såpass stor sangerinne? Jeg kan ikke noe særlig om hun, så om noen andre kunne tenkt seg og utvide litt så synes i alle fall jeg at det hadde vært bra/nødvendig Jeg elsker Celine Dion 4 ever and always <3<3<3<3 Hjelp meg og finne ut mere om henne <3

Ja, denne artikkelen kunne definitivt vært utvidet. Det er fritt frem for å oversette materiale fra en:Celine Dion. Decltype 15. feb 2010 kl. 09:49 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Céline Dion. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 20:29 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Céline Dion. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. feb. 2023 kl. 20:32 (CET)[svar]