Diskusjon:Byoriginaler fra Oslo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg husker ikke navnet eller kallenavnet på den svenske bankmannen som levde den siste delen av sitt liv på loffen i Oslo. Noen andre som kommer på navnet hans? --J. P. Fagerback (diskusjon) 12. apr 2012 kl. 22:49 (CEST)

Jeg var skeptisk til denne, men ser at den kan ha interesse (ryddig og interessant), men vi bør ha kilder som støtter bruken av betegnelsen byoriginaler (det er ikke langt fra det uttrykket til å bli kalt «tulling»). - Mr. Hill (diskusjon) 12. apr 2012 kl. 23:30 (CEST)
De tre som har en egen artikkel har jeg ikke funnet frem referanser for da innholdet er hentet/sammendratt fra de artikkelene. Det er faktisk skrevet bøk om alle de 4 som er i artikkelen så langt, og det finnes noen fler som også har blitt omtalt i bokform. --J. P. Fagerback (diskusjon) 13. apr 2012 kl. 07:20 (CEST)
Jeg er av den formening at en leser skal slippe å lete etter kilder i andre artikler, men jeg ser at det er praksis fra flere etablerte brukere så jeg lar den ligge. - Mr. Hill (diskusjon) 13. apr 2012 kl. 15:51 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Byoriginaler fra Oslo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2017 kl. 05:40 (CEST)[svar]