Diskusjon:Brukermedvirkning

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

lagt til flere kategorierCoe 26. jan 2010 kl. 18:43 (CET)

Brukermedvirkning[rediger kilde]

Veldig bra at tema Brukermedvirkning har kommet inn i Wikipedia! Innenfor helse- og omsorgstjenesten, som jeg kjenner best, er det sterke føringer og flere sentrale lovverk som påvirker dette området. Viktig at disse gjenspeiles i en artikkel om brukermedvirkning. Har derfor dristet meg til å ta utgangspunkt i det som ligger her allerede og oppdatert/videreutviklet det. Det hadde vært spennende hvis flere - fra ulike sektorer og brukerorganisasjoner, sammen greide å finne relevante litteraturkilder og lenker og oppdatert denne artikkelen. Hadde det vært mulig å skrive en felles innledning med relevante definisjoner og overordnede føringer, og deretter mer utfyllende beskrevet ulike områder, fx barnevern/NAV osv? Fordi brukermedvirkning er et så "hett" tema både blant brukerorganisasjoner og helse-/sosialpersonell, er det viktig å ha kildehenvisninger og gjøre artikkelen så etterrettelig som mulig.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Brukermedvirkning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 08:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Brukermedvirkning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. mar. 2018 kl. 20:07 (CET)