Diskusjon:Bohols historie

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Utmerket artikkel Bohols historie er en utmerket artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


TRENGER VEDLIKEHOLD: Bohols historie er en utmerket artikkel som gjennomgår en revurdering.

Revurdering av artikkel Følgende vesentlige mangler er anført:

  • Utdatert og ufullstendig omtale
  • Mangel på gode kilder
  • Ukorrekt oppsett, ikke i tråd med stilmanualen.

Dersom disse manglene ikke er utbedret, eller påstanden om mangler imøtegått, i løpet av to uker, vil utmerket-statusen bli fjernet. Revurderingen av artikkelen startet 9. juni 2020.


Husk å varsle eventuelle hovedbidragsytere (se artikkelens historikk) ved å legge inn
{{subst:UA-advarsel|Bohols historie}} ~~~~
på deres brukerdiskusjonssider, samt å opplyse om merkingen på WP:Notiser og på oppslagstavlen, slik at andre blir gjort klar over den.

Wikipedia Bohols historie har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 46, 2006.
Denne artikkelen har verken interwiki-lenker eller andre kildeangivelser. Det hadde kanskje vært en tanke å oppgi noen referanser, siden artikkelen er tenkt profilert som Ukens artikkel. Ståle 8. nov 2006 kl. 00:49 (CET)

Kritisk gjennomgang av artikkel[rediger kilde]

På sikt vil det være en idé å revurdere artikkelen. Den er etterhvert blitt lovlig utdatert, med ingen prosa om Bohols historie i det 21. århundre. Den har også et svært begrenset kildetilfang, med lavkvalitetskilder som www.bohol.ph, og ingen akademisk litteraturliste. Her er også sandwiching av bilder og tekst, og samme dølle kart presentert tre ganger i venstre marg. --Eisfbnore 15. mai 2020 kl. 23:00 (CEST)Svar[svar]